Kundansvarig till Skill

Kundansvarig till Skill


Skill fortsätter att växa och utvecklas med våra ägare och kunder. Vi förstärker med ytterligare en engagerad kollega som tar ansvar i rollen som kundansvarig. Vill du bidra med din drivkraft till nästa steg på tillväxtresan? Här får du möjligheten att utveckla vårt nätverk av kunder i Jönköpingsområdet. Blir du nyfiken? Sök tjänsten!

Om företaget
På Skill kommer du in i ett växande, framåtlutat företag med en kultur och stämning som det lilla bolaget. Verksamheten genomsyras av positiv energi, stort engagemang och en vilja att driva arbetet framåt tillsammans. Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som också erbjuder skräddarsydda utbildningar för löpande kompetensutveckling.

Vi är ett företag som är måna om våra medarbetare och att arbete och fritid ska gå ihop. Vi erbjuder därför flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta delar av veckan hemifrån. För oss är det viktigt att vara en ansvarsfull arbetsgivare och att våra medarbetare ska känna att de gör skillnad, därför har vi möjlighet att på arbetstid lägga en dag per halvår på valfri ideell verksamhet. Vi erbjuder också våra medarbetare löpande utvecklingstid för att arbeta med strategiska frågor eller förkovra sig inom ett område som bidrar till den personliga utvecklingen. Självklart har vi också friskvårdsbidrag för våra medarbetare och genomför gemensamma aktiviteter för att främja teamandan.

Dina arbetsuppgifter
Skill har nöjda kunder, ambitiösa medarbetare och ett starkt affärsfokus. För att möta förväntningarna krävs ett genuint intresse för att göra affärer, skapa nya förtroenden och värna befintliga kunder.

Vi erbjuder dig en roll i ett framgångsrikt team där relationer präglas av engagemang och omtanke. Du arbetar med ett brett kundsegment där den gemensamma nämnaren är kompetensförsörjning inom framför allt industri och IT.

I din roll som kundansvarig arbetar du med uppsökande och relationsskapande försäljning utifrån Skills arbetssätt och värdegrund. Du tar ansvar för att se möjligheter och identifiera behov hos såväl befintliga som potentiella kunder. Dessa möjligheter omsätter du till konkreta uppdrag i form av rekrytering och bemanning och representerar vårt varumärke på marknaden tillsammans med dina kollegor. Gemensamt antar ni utmaningar och möjligheter som bidrar till att vi når våra försäljningsmål samt kontinuerligt utvecklar vår verksamhet.
Som kundansvarig ansvarar du för offerter, kundavtal samt arbetar mot en säljbudget.
I dagsläget finns en förväntan på nykundsbearbetning med uppgift att utöka vår kundstock och skapa långsiktiga affärsrelationer men du kommer även att överta befintliga kundrelationer och vidareutveckla dessa.Din profil
Du är en given lagspelare som uppskattar att arbeta nära dina kollegor för att gemensamt prestera på topp.
Som person är du orädd och nyfiken och drivs av kontakten med människor. Ett möte ute i verkstaden intresserar dig likaväl som ett möte på huvudkontoret.

Du trivs i en roll som kräver förmågan att arbeta självständigt, ta initiativ och använda ett strukturerat arbetssätt som följer med det förtroende som ges med frihet under ansvar. Din förmåga att skapa och behålla goda relationer med människor i olika forum är en framgångsfaktor och visar sig i dina resultat och i teamet.
Du delar gärna med dig av din kompetens och erfarenhet likväl som du tar emot den utveckling som dina kollegor ger dig.
Du har lätt för att sätta dig in i olika typer av verksamheter och är trygg i din förmåga att kunna anpassa din strategi utifrån kundens behov.

Du har en säljutbildning i grunden alternativt yrkeslivserfarenhet som går att likställas.
Det är meriterande med erfarenhet från bemanning- och/eller rekryteringsbranschen alternativt industri eller IT.
Det är en fördel om du har ett relevant nätverk i regionen.

Tjänsten kräver körkort.


Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Martina Arrelid på 011-19 94 72 eller martina.arrelid@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.