Hoppa till innehåll
Sika Footwear A/S logotyp

Resande säljare till Sika Footwear A/S

Ansök nu
Resande säljare till Sverige

Vi söker en seriös resultatorienterad resande säljare till Sika Footwear. Dina huvudsakliga uppgifter består i att sälja arbets/skyddsskor till, HORECA & livsmedelsindustrin. Du är ansvarig för att koordinera kund- och säljaktiviteter till dina befintliga kunder, men även nykundsbearbetning i ditt distrikt. Distriktet har utgångspunkt från SVERIGE. Sika Footwears ambitioner till den Svenska marknad är stora och det förväntas att du arbetar strukturerad med aktivitetplaner i din vardag.

Som person är du resultatorienterad, energisk och en bra kommunikatör. Du inspireras och motiveras av att ha många bollar i luften, drar aktivt nytta av närmsta säljledare samt hela organisationen i Danmark. Du är ärlig, ambitiös, lojal, strukturerad, diciplinerad och drivande som person. Din personlighet lyser av positivitet och mycket energi.

Dina arbetsuppgifter:
Kundbesök förväntas utgöra 80% av arbetstiden, varför övernattning är en naturlig del av jobbet.

Hälften av kundbesöken bör vara nykundsbearbetning.

Månatlig återrapportering till närmsta ledare kring sälj & kundaktiviteter.

Produktgenomgång med grossister/återförsäljare/slutanvändare
Analysera marknaden, konkurrenter och produkter·
Mässdeltagande förekommer både lokalt, nationellt och internationellt
Kontinuerligt uppdatera vårt CRM system (SuperOffice) med aktiviteter

Vem är du?
Kommerciell säljerfarenhet
Budget & förhandlingsvana
IT-användare.
Van att jobba med Excell, Word, mail, kalendersystem
Det är
meriterande om du har jobbat, med sälj, inom Foodservice, HORECA, livsmedelsindustrin!
Har du även kunskap om LOU är detta meriterande.

Vill du veta mer?
Om du vill veta mer, är du välkommen att ringa
Lennart Brodersen på 0723 967 337

Skicka din ansökan
Skicka din ansökan, med ditt CV senast den 30/9-23 via länken.
Ansökningar kommer behandlas löpande, varför tjänsten kan bli tillsatt tidigare. Vi tar endast emot ansökningar via länken.

Om Sika Footwear A/S
Sika Footwear A/S är marknadsledande inom skyddsskor/stövlar i Danmark.
Sika Footwear utvecklar, tillverkar och levererar arbets- & skyddsskor till många olika branscher.
Sika Footwear har en stark varumärkesportfölj som består av: SIKA, BRYNJE, ELTEN, DUNLOP & TRETORN. Sika Footwear har sitt HQ i
Herning i Danmark, egen fabrik i Ukraina samt säljpersonal i Norge, Sverige, Finland, Benelux, DACH. Läs mer om SIKA FOOTWEAR, vårt sortiment på
www.sikafootwear.se
Mer info
Kontaktperson
Lennart Brodersen
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sika Footwear är ett danskt företag som tog sina första steg 1870. Inte för att ålder i sig är lika med kvalitet, men det är svårt att argumentera emot 150 års kunskaper och finjustering. Idag använder vi den kunskapen till att utveckla våra egna produkter från grunden och välja ut och marknadsföra de allra bästa varumärkena på marknaden.

Ja, vi kan en hel del om skor på Sika Footwear. Men för oss är det lika viktigt att lyssna på dem som ska använda skorna dagligen. Därför utvecklar vi våra produkter i nära samarbete med användarna. I slutändan är det trots allt deras uppfattning som räknas. Så oavsett om det innebär en extra halkhämmande sula eller ökad komfort, så gör vi det där lilla extra. En gemensam grund skapar de bästa resultaten.

Om du väljer Sika Footwear får du med andra ord hela paketet och är garanterad service lite utöver det vanliga. Snabb och säker leverans, kompetent rådgivning och säljfrämjande marknadsföringsstöd är bara några av fördelarna som gör att du kan ligga steget före och säkerställa nöjda kunder och medarbetare!

Liknande jobb