Hoppa till innehåll
Sharp logotyp

Servicetekniker / Field Service Engineer

Publiceringsdatum
18 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Sedan 1912 har vi arbetat med innovativa tekniska lösningar och idag fortsätter vi vår resa mot att förbättra Sveriges digitala arbetsplatser och söker nu en Field Service Engineer som vill vara med oss på den resan. Vi erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag med en kultur som genomsyras av uppriktighet och kreativitet.

Arbetsuppgifter
Som Servicetekniker arbetar du främst med installation och service av Sharps Document Solutions där du är en viktig länk i samspelet med våra kunder. Arbetet är omväxlande och du jobbar både inne på kontoret där du förbereder för montage och installation och ute på plats hos våra kunder där du ansvarar för arbetsuppgifter såsom installation av maskiner (hårdvara och enklare mjukvara samt klienter på datorer) samt service, support och utbildning kring våra maskiner. I den här rollen förekommer resor till närliggande städer.

För oss är balansen mellan arbetsliv och privatliv viktig och vi lägger stort fokus på hälsa och välmående i vardagen. Vi genomför gemensamma hälsoaktiviteter årligen och arbetar för en god arbetsmiljö på alla våra kontor.

Erfarenheter, Kompetenser & Kvalifikationer
Vi ser att du som söker trivs med att arbeta nära kunden och leverera service av högsta klass - såväl för hårdvara, mjukvara och kund. Du har en social kompetens och en teknisk kunskap som gör att du på ett enkelt vis kan förklara komplicerad teknik för dina kunder. Du är en person som ser lösningar framför problem och trivs med att leda dig själv i ditt dagliga arbete och ta ansvar för ditt arbete och din utveckling. Vidare tror vi även att du har:
  • Kunskap inom IT och mekanisk teknik förvärvat genom arbete eller utbildning.
  • Körkort B.
  • Svenska och Engelska i tal och skrift.
Om Sharp
Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001 standarden och arbetar utifrån de globala målen som FN har beslutat för att nå ett hållbart samhälle 2030. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan till oss redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Sharp logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sharp erbjuder lösningar för digitala arbetsplatser. Med vår gedigna erfarenhet, lokala förankring och breda kunskap levererar vi helhetslösningar för organisationer, oavsett bransch eller storlek. Det handlar om datorer, digitala möten och säker dokumenthantering till kompletta mötesrum, IT-drift, arbetsplatshantering och betallösningar. Vi säkerställer att företag alltid har rätt förutsättningar, utbildning och verktyg för att jobba smart och effektivt.

Sharp är arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001 och arbetar utifrån FN:s globala mål för att nå ett hållbart samhälle 2030. Vi är även miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.