Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Projektledare Säkerhetsteknik - Jönköping

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av projektledning och är intresserad av att ta nästa klivet i karriären? Eller du kanske alltid har varit lite nyfiken på hur det skulle vara att jobba som Projektledare Säkerhetsteknik? Vi på Securitas letar just nu efter en Projektledare Säkerhetsteknik- Jönköping där du kan vara den vi söker. Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi alla är olika, men där vi delar samma engagemang, att skapa trygghet i samhället.

Din roll
Du kommer att ansvara för teknisk projektledning samt vara en stor del av säljprocessen tillsammans med säljorganisationen. Du kommer arbeta med framtagande av tekniska säkerhetslösningar, kalkylering, upphandling med förfrågningsunderlag och därtill relaterade tjänster samt säkerställa och kvalitetssäkra de projekt som utförs. Alla projekt och installationer samordnas med våra utvalda underleverantörer vilket innebär brett kontaktnät med god produktkännedom om marknadens alla olika system. 

Du kommer till exempel att:

 • Deltaga vid utvärdering och i val av tekniska säkerhetslösningar
 • Framtagande av budgetofferter och anbud
 • Kravställa och upphandla underleverantörer för installation, service och andra tjänster
 • Skriva riktlinjer och instruktioner
 • Projektera
 • Projektleda
 • Besiktiga säkerhetsanläggningar
 • Vara säljstöd till marknadsorganisation
 • Genomföra kundbesök och deltagande i kundpresentation
 • Kontinuerlig kontakt och möten med våra underleverantörer

Tjänsten passar dig som drivs av att jobba genom andra och få medarbetare och anställda omkring dig att trivas och vilja göra sitt absolut bästa varje arbetsdag. Hos oss arbetar vi med att få människor att känna sig trygga varje dag och varje natt - i denna roll erbjuds du möjligheten att skapa denna trygghet såväl internt som externt.

 Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Vi söker dig som lägger vikt vid att vara strukturerad, ekonomiskt sinnad, serviceinriktad, kundfokuserad och noggrann vid utförandet av ditt arbete. Du har en naturlig vilja att prestera på topp och du kan visa att du lyckats bra i dina tidigare arbeten.

Vilka krav ställer tjänsten?

Ditt ansvar består i att säkerställa att de tekniska säkerhetslösningarna samt tjänsterna som Securitas levererar ligger i linje med eller överträffar kundens förväntningar. Du har även ansvar för,

 •  Att leveranser lever upp till våra ISO-krav samt följer lagar och föreskrifter
 • Upprättande av projekt-, tid-, arbetsmiljö-, och kvalitetsplaner
 • Att designa och konstruera säkerhetslösningar inför offerter och anbud
 • Meriterande är behörig ingenjör inbrott eller CCTV.
 • Bred produktkännedom 

Har godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska i så väl tal som skrift. Störst vikt kommer vi att lägga vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person är du ärlig, hjälpsam och vaksam. Att ta ansvar kommer naturligt för dig och du har lätt för att se andras behov. Vi ser också att du är en företagsam person som levererar resultat och som kan driva förändring när det behövs.


Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: mattias.rang@securitas.se 010-470 22 24.

Tjänsten är tillsvidare tjänst med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Unionen eller Ledarna.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare