Hoppa till innehåll
Sales logotyp

Account Manager, Industry

Ansök nu
Nu satsar vi ytterligare i södra Sverige och söker dig som vill vara med och bidra till att Solar Industry når ännu längre! Har du ett driv att skapa långsiktiga affärsrelationer med optimering av kundens verksamhet i fokus? Är du duktig på att utmana och generera nya insikter hos dina kunder för att nå steget längre? Om du dessutom är självgående och har en stark drivkraft kan du vara vår nya Account Manager inom vårt affärsområde Industry - OEM. Du blir en del av ett engagerat och skickligt team med god sammanhållning, som agerar över hela landet. Dina kunder finns företrädesvis i södra Sverige.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Tjänsteföretag inom El, VS och Industri. Personlig utveckling och ambition värderar vi högt. Du får möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Samarbete med både kollegor och kunder är framgångsfaktorn, och vi är övertygade om att vi är Starkare Tillsammans genom att skapa en dynamisk miljö och kontinuerligt arbeta för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.

Fokusområden
  • Inom kundsegmentet verka för att dina säljaktiviteter utvecklar kundens verksamhet med de produkter och tjänster Solar har att erbjuda.
  • Utforma och erbjuda attraktiva affärsförslag till kunderna enligt Solars riktlinjer
  • Avtalsförhandlingar
  • Eget kundansvar för drygt 100 kunder inom din region.
  • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor
Kvalifikationer
  • Vi ser att du har erfarenhet inom värdebaserad försäljning, både i lösningsförslag och att utmana våra kunder genom en agil försäljningsprocess
  • Goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt
  • Meriterande är någon form av Marknads-/Säljutbildning
  • Kompetens och förståelse inom produktsegmentet Industri, med särskilt fokus OEM, är meriterande.
Din profil

Vi tror att du når framgång och trivs som Account Manager hos oss om du har ett starkt driv, tydligt affärsfokus och strukturerat arbetssätt. Med ett stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet utvecklar du affärsmässiga relationer och erbjuder kunden unika perspektiv. För oss är samverkan internt viktigt för att nå våra mål och att du har goda teamskills ser vi som en avgörande faktor i denna roll. Vidare har du förmågan att planera ditt arbete mot långsiktiga försäljningsmål men samtidigt är du lyhörd och flexibel i en föränderlig miljö.

I denna roll behöver du trivas med att arbeta självgående med frihet under ansvar, eftersom din chef kommer att finnas på distans.

Kontakt och Ansökan

Låter detta som du? Urvalet kommer att ske löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Nord, Försäljningschef Industry OEM, mobil: 0703-889902 email: robert.nord@solar.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Robert Nord
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare