Hoppa till innehåll
Rosenqvists Maskin AB logotyp

Reservdelssäljare till Rosenqvist Maskin AB

Har du erfarenhet ifrån Lantbruk, Skogsbruk eller Entreprenad? Är du en serviceinriktad person med intresse för sälj och en can-do attityd? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en Reservdelssäljare som vill bli en del av vår resa. Hos oss är det högt tempo men också högt i tak. Vi är ett gott gäng som värdesätter varandras kunskaper. som stöttar varandra och som ser till att alla trivs på jobbet.

Som reservdelssäljare har du ansvar för att hjälpa våra kunder med inköp av nya produkter eller reservdelar till befintliga maskiner. Våra kunder är allt ifrån lantbrukaren med en traktor årsmodell 1973 till inköpschefen för kommunens entreprenadmaskiner – så med andra ord så måste du gilla att möta en variation av olika kunder och ibland behöva ta på dig detektivhatten för att hitta rätt lösning för just din kund. En annan del av rollen handlar om offertförfrågningar till våra leverantörer som finns utspridda över hela Europa så vi förutsätter att du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska via mail. Det här är en varierande roll, ingen dag är den andra lik, men om du är en person som drivs av att hitta lösningar på kundens problem – då är detta rätt roll för dig!

I vårt team får du möjlighet att utmana och utvecklas. Allas idéer värdesätts och din personliga utveckling inom bolaget är något som vi prioriterar.Vi brinner för vår verksamhet och vi brinner för vår personal.

Är det här rollen för dig? Skicka in din ansökan!
Din ansökan skickar du till: info@rosenqvistmaskin.se
Nyfiken och har frågor? Tveka inte att kontakta oss:
Johan Rosenqvist 0705635310 eller
Maria Rosenqvist 0705742246
Mer info
Kontaktperson
Maria Rosenqvist
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rosenqvist Maskin AB är ett familjeägt företag som i tre generationer har jobbat med import, försäljning och verkstadstjänster av Jordbruks- Skogs- och Entreprenad maskiner. Vår bas är i Jönköping men våra kunder, såväl som service partners, finns i hela Sverige och vi har leverantörer runtom i Europa. Liksom från starten 1950 och än idag så är vår ambition den samma; Att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer, ge den bästa servicen och vara experter på de produkter som vi tillhandahåller.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare