Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljkoordinator
Jönköping

För oss är kundrelationer viktiga. En bra kundkontakt är lösningen på långvariga relationer, därför söker vi nu en administrativ säljkoordinator med fokus på export.

Om tjänsten
Detta är en arbetsplats med ett team som främjar driv, gott samarbete, rak kommunikation och korta beslutsvägar. Du uppmuntras till att skapa nya personliga utmaningar och arbetar med stort eget ansvar. Arbetet präglas av en internationell miljö där vi tillsammans skapar förutsättningarna för att kunna erbjuda kunden den bästa lösningen. Vi arbetar i affärssystemet Pyramid, vilket kommer bli en del av ditt arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Orderhantering
  • Att koordinera order mot produktion
  • Att säkerställa leveranser
  • Logistikplanering
  • Koordination av kundspecifika lösningar

Tjänsten är ett vikariat på sex månader med tillsättning i september och möjlighet till förlängning. 

Vad har Cecilia Adolfsson, marknadskoordinator att säga om hur det är att jobba på Rörets? 

"Jag har arbetat på företaget i 18 år och det första jag tänker på är: Kul, jag har roligt på jobbet! Vi har ett tydligt mål att vi ska lyckas, är måna om varandra och arbetar gärna tillsammans för att nå målen. Det är ett härligt gäng med högt till tak där allas åsikter räknas. Vi arbetar utan prestige och hjälper varandra när det behövs.

Det mest stimulerande med jobbet är variationen i arbetet. Att få hjälpa kunderna bli nöjda är också en viktig och tillfredsställande del av arbetet såklart. Sen tycker jag det är kul att arbeta med produkter som i stort sett alla använder. Det finns många fördelar men om jag ska välja ut några av de viktigaste får det bli, härliga kollegor, korta beslutsvägar och en öppen kommunikation"

Din profil
För att lyckas som säljkoordinator hos oss önskar vi att du:

  • Är noggrann med ett proaktivt och strukturerat arbetssätt
  • Är prestigelös och relationsskapande med förmåga att driva långsiktiga relationer
  • Gillar att arbeta med många kontaktytor och har lätt för att skapa förtroende
  • Är självständig och målmedveten med hög social kompetens och ett stort eget driv

Då ditt fokus kommer ligga på våra exportkunder, i nära samarbete med vår produktion i Polen, krävs det goda kunskaper i engelska språket i både tal och skrift. Tidigare arbete med exportförsäljning är meriterande men inget krav.

Kontakt och ansökan
Vid frågor om tjänsten kontakta VD Jonas Gustafsson på 036 - 312303.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Rörets är marknadsledande i Skandinavien inom klädvård. Genom att producera strykbord och torkstativ med innovativa och funktionella lösningar är vi ett företag i framkant inom design och produktutveckling. Vår produktion finns i Polen, huvudkontor med lager, försäljning, marknad och produktutveckling hittar du i Jönköping, där 15 av våra 225 anställda sitter.

Rörets Industrier marknadsför förutom varumärket Rörets även Kungs som är marknadsledande inom bilvårdsprodukter och Maria - städprodukter för hemmet. Vi ingår i den finska koncernen Sinituote, med en omsättning på 800 milj sek.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare