Leveranschef energi och drift MO Skaraborg-Jönköping

Leveranschef energi och drift MO Skaraborg-Jönköping

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Är du en nytänkande och framåtlutad ledare med ett starkt intresse för energi och drift i fastighetsbranschen? Motiveras du av att coacha dina medarbetare och tillsammans arbeta för att säkerställa framgångsrika kundleveranser? Då har vi helt rätt tjänst för dig! Riksbyggen är i en expansiv fas och söker nu dig som vill axla rollen som leveranschef för energi & drift i marknadsområdet för Skaraborg och Jönköping. Du får möjlighet att utveckla din personalgrupp i ett hållbart bolag som gör skillnad inför framtiden. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Hos oss gör du skillnad
I rollen som leveranschef för energi & drift är du tillsammans med övriga chefer inom marknadsområdet en viktig del i verksamhetens utvecklingsresa. Du ansvarar för leveransen gentemot kunders köpta tjänster och driver därmed effektiviseringen av tjänsteleveransen.

Samarbete och nöjda kunder är ledord för vår verksamhet där du som engagerad ledare skapar förutsättningar och motivation för att ditt team ska lyckas.

Tillsammans skapar vi ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga. Ditt team består av två energiingenjörer och 8 drifttekniker och de finns i Skaraborg och Jönköping.

På Riksbyggen välkomnas du till en trygg och innovativ arbetsgivare med god gemenskap. Du får möjlighet att arbeta utvecklingsinriktat med fokus på ledarskap, samtidigt som du driver energiförvaltningen mot en spännande framtid. Du arbetar gentemot hela marknadsområdet och är placerad antingen i Skaraborg eller i Jönköping.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från ledande befattning med resultat- och verksamhetsansvar. Du är en tydlig och drivande ledare med förmågan att skapa en öppen och förtroendeingivande dialog med dina medarbetare. Du är van att leda människor genom förändring och har ett inkluderande och kommunikativt ledarskap. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet inom energi- eller fastighetsbranschen samt ett starkt intresse för området.

Du har en relevant utbildning, gärna på högskolenivå alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du är strukturerad, målmedveten, kommunikativ och har ett strategiskt förhållningssätt. Du har förmågan att se helheten och mervärdet i att skapa framgångsrika team, samtidigt som du vågar sätta tydliga förväntningar på dina medarbetare. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning, attityd och drivkraft. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb senast den 21 april 2023. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Riksbyggen med Poolia. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jonna Jonsson på jonna.jonsson@poolia.se eller 072-177 52 68.
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!