Hoppa till innehåll
Rekab AB logotyp

Redovisningskonsult med eget kundansvar

Redovisningskonsult med eget kundansvar till REKAB i
Jönköping

REKAB Jönköping AB startade 1988 och har sedan dess haft fokus på bokföring åt franchiseföretag i snabbmatsbranschen i Sverige. Största kunderna är McDonald´s och Subway. Idag har REKAB 5 anställda.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på REKAB har du eget ansvar för en eller flera franchisetagares ekonomiadministration. Konkreta arbetsuppgifter är allt ifrån löpande redovisning, avstämningar, bokslut och löner. Du har mycket kundkontakter med både restaurangchefer och franchisetagare och din roll kan bäst beskrivas som redovisningsansvarig hos de olika kunderna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av bokföring och helst också av löneadministration. Du är flytande i tal och skrift i svenska språket samt har baskunskaper i engelska. Självklart är du en van IT-användare. Program som används är Edison affärssystem, Kontek lön och Wolters Kluwer bokslutsprogram.

Personlighet

För att trivas hos oss på REKAB tror vi att du är en utåtriktad och social person som uppskattar att självständigt få styra dina arbetsdagar. Du är noggrann och arbetar strukturerat. Du är också en nyfiken person som gärna håller dig uppdaterad inom ditt yrkesområde.

Tjänsten är 75–100%.

Vi ser fram emot att få en ny kollega till vårt trevliga kontor i Lokstallarna i Jönköping.

Känner du att detta känns intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt, då vi löpande kommer ha anställningsintervjuer, till lena.eriksson@rekab.com
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (27 dagar kvar)

Liknande jobb