Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Provningsingengör till spännande företag i Jönköping!

Har du ett analytiskt sinnelag och är intresserad av att bli en del expertfunktionen hos en av världens ledande producent av kraftprodukter? Vi söker nu en engagerad och målmedveten provningsingenjör som vill jobba med utveckling samt utredning av olika typer av material. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Provningsingenjör till ett uppdrag på 12 månader. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader med möjlighet till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du kommer bli en del av en specialistavdelning och jobba med materialrelaterade frågeställningar internt inom företaget. Du kommer ansluta till ett team med en mix av seniora och juniora profiler som tillsammans besitter en unik expertkompetens med förmågan att stötta upp samtliga delar av företaget i materialrelaterade frågeställningar.

Arbetsuppgifter

Som provningsingenjör kommer du främst att arbeta med karakterisering, utvärdering och utveckling av metallkomponenter. Du jobbar analytiskt för att bedöma resultat, upptäcka avvikelser samt uppmärksamma potential till förbättringar.

Ditt arbete kommer bland annat innefatta:
  • Karakterisering av metallprover i laboratorium
  • Utvärdering av prestanda och egenskaper i laboratorie- & produktanvändning
  • Utveckling av nya & befintliga testmetoder
  • Planering och dokumentation av laboratorietester
I din roll arbetar du i nära samarbeten med andra inom företaget , därför är god kommunikation och laganda viktigt. Då det är en stor del av dina dagliga arbetsuppgifter.

Vad krävs för denna tjänst?
  • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning
  • Du ska ha tidigare erfarenhet av provnings- och utvecklingsarbete
  • Du ska ha grundläggande kunskap inom metallurgisk testning (provförberedelse , provning & metodik)
  • Koncernspråket Engelska så tjänsten kräver goda kunskaper i tal & skift
Erfarenhet eller kunskap inom metalliska material och beläggningar är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Rollen kräver att du är engagerad och har ett gediget intresse inom området som gör att du hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ till att driva processer framåt. Vidare kräver rollen att du kan tar eget ansvar och själv kan disponera ditt arbete strukturerat och målmedvetet. Du jobbar i nära samarbeten med dina kollegor och med andra inom företaget så det krävs att du är kommunikativ och har en god laganda.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Jönköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Therese Klasén

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Har god tekniska förståelse och har erfarenhet av att jobba analytiskt.
Mer info
Kontaktperson
Therese Klasén
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare