Butikssäljare

Butikssäljare

Butikssäljare sökes till Procurator i Jönköping

Är du en serviceinriktad person som brinner för en bra kundupplevelse? Har du ett gediget intresse för försäljning och en förmåga att driva dig själv framåt? Vill du arbeta i en livsviktig organisation där du blir ansiktet utåt? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Butikssäljare arbetar du med försäljning av Procurators produktutbud i butik. Din kundbas består främst av företagskunder och erbjuds allt från personligt skydd till emballage. Du har en nyckelroll i att erbjuda Procurators kunder förstklassig service och ansvarar även för att skapa en inbjudande miljö. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Försäljning och rådgivning av Procurators produktutbud, framförallt till företagskunder. 
  • Se till att butiken är välkomnande. 
  • Vara behjälplig vid utprovning av kläder. 
  • Till viss del arbeta med säljadministration, såsom beställningar och orderläggning. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Butikssäljare är du en människokännare med service ut i fingerspetsarna. Du räds inte att ta initiativ och värderar en god kundupplevelse högt. Du känner dig bekväm i din försäljning och har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Vidare är du en prestigelös lagspelare som drivs av att leverera resultat samt att du på ett naturligt sätt skapar goda relationer. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Tidigare erfarenhet från butiks- och/eller konceptförsäljning.
  • Meriterande med erfarenhet inom B2B-försäljning. 
  • God dator- och systemvana, meriterande med kunskap inom SAP. 
  • Flytande svenska samt god engelska i tal och skrift. 
  • B-körkort. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsterna som Butikssäljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Procurator i Jönköping. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag och du ingår i ett team som värderar en god gemenskap högt. Vi söker en person på 100% och en person på 75% - vänligen skriv i din ansökan i vilken omfattning du helst önskar arbeta. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.procurator.com
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (17 dagar kvar)