Hoppa till innehåll

Mark- och anläggningsarbetare

Peab Anläggning Jönköping växer och nu söker vi dig med erfarenhet inom Mark- och anläggning.

Som mark- och anläggningsarbetare hos oss kommer du att arbeta med såväl tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer samt mindre anläggningsprojekt tillsammans med våra ramavtalskunder. Några projekt som vi har utfört under året är bland annat vägbyggnad/massförflyttning i Torsvik, grundläggning av Peabs nya kontor, pumpstationer åt kommunerna Aneby, Eksjö och Nässjö, Mullsjö, Habo, Jönköping, Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby samt Tranås.

Pågående spännande projekt som vi startar upp är bla upprustning av en omfattande gårdsyta åt HSB, samt en dagvattenpumpanläggning med en komplex grundläggning.

Oavsett vilka kunskaper har med dig från ditt nuvarande i arbete är det viktigt att du vill fortsätta att utveckla kunnande och kompetens. Att lära sig nya saker och få utmanande arbetsuppgifter lockar dig. Hos oss kan du växa både personligen och yrkesmässigt!

Om du arbetar som Mark- och anläggningsarbetare och ännu inte har fått ditt yrkesbevis erbjuds du här möjligheten att tillsammans med oss arbeta fram en lösning med målet att erhålla yrkesbevis.

Det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs med det du gör. Som anställd på Peab finns många fina förmåner men framförallt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

B-körkort är ett krav. Meriterande är VA-kompetens samt yrkesbevis.

Har du frågor?

Kontakta Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örnsköldsvik
Industri & Anläggning
Företagslogga
Luleå
Organisation & ledning
Företagslogga
Luleå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga