Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Yrkesarbetare

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi på OnePartnerGroup vill hjälpa människor till nya möjligheter, därför har vi nu öppnat en spontanansökan för dig som framöver vill arbeta inom tillverkningsindustrin som exempelvis montör, svetsare eller maskinoperatör i Jönköping med omnejd. Din kompetens kommer behövas hos våra kundföretag i regionen framöver. Vår önskan är därför att du i samband med din ansökan också beskriver vad du tänker om framtiden samt vilka typer av roller som du är intresserad av.

 

Vilka typer av tjänster jobbar vi med på yrkesmannasidan? 

Våra tjänster är ofta på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Vi har också många rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt hos våra kunder. Ibland får vi även in behov av personal för extrajobb, vilket kan passa vid sidan av studier eller vid deltidsanställning på något annat företag. Låt oss bli din nya kollega!  

Bara det senaste året har vi haft lyckan att hjälpa flera kandidater till en ny tjänst, både som anställd via oss och genom att de har blivit rekryterade till någon av våra kunder. Vi har bland annat jobbat med tjänster som maskinoperatör, montör, svetsare (robot och manuell), CNC-operatör, kantpressare och mycket mer.

 

Anställningsvillkor

Ort: Jönköping med omnejd
Arbetstider: Dag/kvällsskift, mån-fre
Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet
Start: Enligt överenskommelse

 

Din profil

Vi söker dig som är en pålitlig medarbetare som gillar att jobba i team. Som konsult representerar du OnePartnerGroup och är vårt ansikte utåt mot kunderna, vi ser därför att du är en driven person med ett positivt bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser därför att du är en framåtlutad, engagerad och social som person. Som person ser vi att du är arbetsam, flexibel och har lätt att ta dig an nya arbetsuppgifter. Har du erfarenhet inom industri/produktion eller inom något av ovanstående yrken är detta meriterande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett rent belastningsregister

 

Ansökan

När du skickar in en ansökan till oss via denna annons har vi möjlighet att matcha dig mot flera spännande tjänster som kan komma att dyka upp via oss framöver. Under sommaren och semestertider kan svarstid och återkoppling från oss bli lite längre på grund av semestertider. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid. Vi tar inte emot ansökningar via mail, men har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Kevin Inal på kevin.inal@onepartnergroup.se. 

Vi ser fram emot din ansökan! Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.