Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du jobba som montör i en ny fabrik med arbetsmiljö i världsklass och spännande teknisk produktion i framkant? Då har vi jobbet för dig! Kitron söker nu montörer till sin enhet i Jönköping. Vad kan vi erbjuda dig? Du får genom en roll hos Kitron möjlighet att arbeta med spännande teknisk produktion av yppersta klass i en ny fabrik med en arbetsmiljö som tillhör de allra bästa i regionen.   

 

Om Kitron

Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda.

 

Om tjänsten

Som montör jobbar du i team med att färdigställa olika typer av teknisk utrustning. Arbetet är mer av finmekanisk typ och det krav på att det skall vara väldigt rent och snyggt. Det är inom områden såsom offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Väldigt spännande produkter i framkant.
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som montör eller redan jobbar som montör och känner att du vill ha lite mer utmaning och testa på något nytt.
Har du jobbat som elektronikmontör eller som finmekanisk montör är detta meriterande.
Svenska i tal och skrift är ett krav.  

                                                                                                  

Vem är du?

Som person är du noggrann, teknikintresserad och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer. Du har en god social förmåga och är serviceinriktad att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i produktion och god förståelse hur arbetet inom en produktion hänger samman.

Tjänsten är en initial visstidsanställning på OnePartnerGroup med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos kundföretaget.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekryteringsprocess har Kitron valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 30:e augusti. Med anledning av semestertider kan vår svarstid vara längre än vanligt. Vi kommer att behandla ansökningarna kontinuerligt under sommaren och kontakta aktuella kandidater löpande. Startdatum för tjänsten är efter sommaren. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Gustavsson  johan.gustavsson@onepartnergroup.se eller Kevin Inal kevin.inal@onepartnergroup.se.
 
Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail eller telefon.

Då de arbetar med säkerhetsklassat material så är svenskt medborgarskap ett krav för att gå vidare i processen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.