Vill du jobba som truckförare på ett stort internationellt företag som har spännande teknisk produktion i framkant? Då har vi jobbet för dig!  Kitron söker nu personal till sin enhet i Jönköping.
Vad kan vi erbjuda dig? Du får genom en roll hos Kitron möjlighet att arbeta med material och godshanteringen i en ny fabrik med en arbetsmiljö som tillhör de allra bästa i regionen.    


Om Kitron
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som truckförare samt emballera olika produkter. Det betyder att du kommer plocka produkter, både större och mindre detaljer. Hantering av inkommande gods och liknande arbetsuppgifter kan också förekomma.
Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. Du förväntas tillsammans med dina medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Vem är du?
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater.
Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Innehar truckkort med både A- och B-behörighet. Har god erfarenhet ifrån lagerarbete såsom plocktrucksförare och/eller lastning och lossning.
Du behärskar svenska i tal och skrift för att kunna utföra arbetsuppgifterna samt kommunicera med kollegorna. Svenskt medborgarskap är ett krav då man hanterar säkerhetsklassat material som kräver detta enligt lag.
Erfarenhet av lagerhanteringssystem är meriterande liksom B-körkort och tillgång till bil. 

Detta uppdrag kommer att inledas som en visstidsanställning men för dig med rätt bakgrund och inställning kan detta komma att leda till en tillsvidaretjänst.

Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekryteringsprocess har Kitron valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Trucken på Kitron står och väntar på dig så start för detta jobb är enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Sista ansökningsdag är den 28:e Januari.
Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig verksamhetschef Johan Gustavsson  johan.gustavsson@onepartnergroup.se eller Researcher Kevin Inal kevin.inal@onepartnergroup.se.
 
Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din Konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Du som anställd har självklart friskvårdsersättning, gratis arbetskläder och du har möjlighet att deltaga på olika konsultaktiviteter. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se
Sista ansökningsdag 28 jan 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se