Hoppa till innehåll
Gratis svetsutbildning – investera i dig själv och säkra din framtid!


Utbildningsplats: Jönköping
Startdatum: Vecka 2, 2024

Nu har du möjligheten att utbilda dig till svetsare och dessutom ge dig själv chansen att få arbeta tillsammans med oss på OnePartnerGroup. Efter avslutad utbildning är vår ambition att du ska få arbete hos en samarbetspartner till oss. 

Hög efterfrågan
Svetsare är alltid efterfrågade inom många sektorer, inklusive tillverkning, konstruktion och underhåll. Världen behöver ständigt sammansatta och reparerade metaller, och det är svetsare som gör det möjligt.

Breda karriärmöjligheter
Som svetsare är du inte låst till en enda bransch. Du kan arbeta inom flygindustrin, bilindustrin, olje- och gassektorn, skeppsbyggnad, och mycket mer. Oavsett din passion finns det en plats för dig.

Stabilitet och säkerhet
Eftersom svetsare alltid behövs, erbjuder detta yrke en känsla av stabilitet och ekonomisk trygghet. Ditt arbete är viktigt och uppskattat. Som en högkvalificerad svetsare kan du förvänta dig en attraktiv lön. Eftersom ditt yrke är specialiserat och nödvändigt, belönas du väl för din skicklighet.

Utbildningens omfattning:
  • Dagtid, 100% studietakt.

Vem söker vi?
  • Du som är beredd att investera i dig själv
  • Du som tycker att svetsning verkar vara ett spännande yrke
  • Du som vill framtidssäkra din inkomst
  • Du som är punktlig och pålitlig
Om du är redo att ta steget in i en spännande och viktig bransch för svensk industritillväxt är detta chansen du har väntat på! Ansök nu och börja din resa som till en skicklig svetsare tillsammans med oss!


Utbildningsanordnare är Veldi kompetens och utbildningen är på heltid och planeras att starta vecka 2, 2024. Efter avslutad utbildning är du redo för arbetslivet som svetsare tillsammans med oss!

Varmt välkommen med din ansökan
Vi arbetar löpande med urval så tveka inte att söka utbildningen redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchefer:
Anders Brolin - anders.brolin@onepartnergroup.se 
Fredric Fendrich - fredric.fendrich@onepartnergroup.se
Johan Gustavsson - johan.gustavsson@onepartnergroup.se

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mejl. 

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.


 
OnePartnerGroup Jönköping AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
https://www.onepartnergroup.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Växjö
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Lund
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb