Hoppa till innehåll

Vill du jobba som svetsare i en fabrik med teknisk produktion i framkant? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning
I jobbet som svetsare förekommer det att du arbetar i team eller individuellt. Du kommer att bli tilldelad en egen svetsbänk där du mestadels kommer att arbeta med svetsningen. Svetsningen kan vara från smått till stort. Det kommer framförallt vara svetsning i MAG efter ritning. Tjänsten i fråga är heltid under dagtid. Start för tjänsten är enligt överenskommelse men vi ser gärna att du är tillgänglig så snart som möjligt. Du kommer få en anställning hos oss på OnePartnerGroup men för rätt person finns goda förutsättningar för en fortsatt anställning hos kund. 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svetsning och kvalitetskontroll, gärna tidigare industrierfarenhet. Som person är du ansvarstagande, noggrann och mån om att göra ett bra arbete. Du är duktig på att förstå instruktioner och klarar av att hålla ett högt tempo. Vi ser gärna att du har en god fysik då en del av momenten är ganska fysiskt krävande så det är bra om du inte har något emot att behöva ta i lite på arbetet. Du har kunskap av ritningsläsningar och behärskar svenska i tal och skrift. Framförallt besitter du viljan att göra ett bra jobb. 

Meriterande är om du har 
  • Truckkort
  • Traverskort
  • Datavana eller erfarenhet av att använda affärssystem
  • B-körkort och tillgång till bil.

Din ansökan och urval
Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Konsultchef Anders Brolin anders.brolin@onepartnergroup.se eller Researcher Kevin Inal på kevin.inal@onepartnergroup.se.
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft, att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen att läsa mer på www.onepartnergroup.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare