Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av montering och är sugen på din nästa utmaning? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Jönköping och arbeta hos ett väletablerat företag här i området med montering. 
Start för tjänsten är omgående och rekryteringsarbetet sker löpande så sök redan idag!

Arbetsuppgifter
Som montör kommer din huvudsakliga uppgift vara att montera höj- och sänkbara bordsben, men du kommer också utföra andra arbetsuppgifter inom produktionsprocessen. Du kommer i huvudsak arbeta med att förvandla rå stålplåt till färdiga lackerade komponenter. För att tillverkningen av produkter ska bli både effektiv och kvalitativ förutsätter det att du är noggrann i ditt arbete. 

Din profil
Du har tidigare arbetslivserfarenhet av montering eller liknande arbete inom industri eller verkstad. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och innehar ett truckkort (A). Vi söker dig som är målmedveten och trivs att arbeta efter företagets uppsatta mål och eftersträvar att ständigt bli bättre i ditt arbete. B-körkort och tillgång till bil är nödvändigt för denna tjänst. I den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är stresstålig och strukturerad samt har ett intresse och nyfikenhet att lära. 

För att vara aktuell för tjänsten kommer du behöva genomgå en hälsoundersökning med godkänt tjänstbarhetsintyg.

Övrig information
Lön: Fast månadslön
Anställningsgrad: Heltid/skiftarbete
Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Hedenstorp, Jönköping

Att arbeta som konsult hos oss
Tjänsten innebär att du till en början blir visstidsanställd på 6 månader och om allt går som planerat fortsätter du antingen på OnePartnerGroup eller får en anställning hos kund. Du kommer vara anställd via oss på OnePartnerGroup men dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare