Vill du ta chansen att utvecklas i en framtidsbransch och på ett företag som är ett av världens mest intressanta producerande bolag av isoleringsmaterial? Då ska du söka tjänsten som maskinoperatör på Kingspan Insulation AB direkt. 

Kingspan är världsledande inom isolering och byggande för lösningar av hög prestanda, samt låga koldioxidbyggnader. Deras uppdrag är att påskynda en netzero framtid.
De är lokaliserade på Stigamo strax utanför Jönköping. 

Du blir inledningsvis anställd av oss på OnePartnerGroup med målsättning att din anställning så småningom övergår till kund.

Din profil
Vi söker dig som har rätt vilja och inställning samt inte är rädd för att bidra och komma med idéer. Du är en person som vill utvecklas i arbetet, jobba i lag och vara van vid att lösa problem när de uppstår. Du kommer att lära dig olika stationer löpande, vilket ställer krav på att du har lätt för att lära och att du är flexibel. Tidigare erfarenhet som maskinoperatör är inget krav. Stor vikt läggs vid personlighet, framåtandan att vilja utvecklas och att man har ett intresse för industri och produktion.

Det är meriterande om du har:
- 1-3 års erfarenhet i produktionsmiljö
- Erfarenhet av automatiserad databehandling (SAP)
- Erfarenhet och licens för gaffeltruck
- Erfarenhet av ATEX-klassat arbete

Om du har frågor gällande tjänsten hör du av dig till Konsultchef Fredric Fendrich, fredric.fendrich@onepartnergroup.se eller Researcher Kevin Inal, kevin.inal@onepartnergroup.se. 
Känns detta intressant? Sök då redan idag då platserna kan tillsättas löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din Konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Du som anställd har självklart friskvårdsersättning, gratis arbetskläder och du har möjlighet att deltaga på olika konsultaktiviteter. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se