Hoppa till innehåll

Vi Söker konstruktörer för framtida uppdrag hos våra kunder!

Vi ser just nu ett stort behov av konstruktörer under hösten och vintern hos våra kunder. Är du intresserad av att prova på något nytt kanske? Eller är det dags för första jobbet efter du läst klart på högskolan?  Då vill vi gärna prata med dig.

Vi på OnePartnerGroup samarbetar med många olika kunder i Jönköpingsområdet, med olika spännande tekniska produkter. Både inom produktframtagning och produktion. 
Vill du kanske starta din karriär och arbeta som konsult där du ges möjlighet att prova olika uppdrag, eller så kanske du vill söka dig vidare. Hos oss finns möjlighet till båda delarna. 

Tänkbara arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer självklart att variera beroende på vilket uppdrag och kund som du jobbar tillsammans med. Men ett axplock av tänkbara arbetsuppgifter skulle kunna vara;

 - Design och CAD av olika produkter
 - Deltagande i olika typer av projekt
 - Utveckling av produktionsnära tjänster
 - Produktionsteknik
 - Produktionsledning

Uppdragen kommer att kunna varieras i längd, men vi erbjuder alltid marknadsmässiga villkor, bra utveckling och du blir en framåtlutad, schysst lagspelare. 
Ta gärna en kontakt så berättar vi mer!

 

Krav och Kvalifikationer:

- Kandidat- eller magisterexamen inom Mekanik, Maskinteknik eller relaterat område.
- Goda färdigheter i CAD-programvara och andra relevanta ingenjörsverktyg.
- Stark problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande.
- Effektiv kommunikation av tekniska idéer och lösningar.
- Erfarenhet av mekanisk design, prototyptillverkning och modellering är meriterande


Vad erbjuder vi dig...
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos det aktuella företaget. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Sista ansökningsdag är den 17e december men vi kommer träffa upp kandidater löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eric Alvérus på telefonnummer 072 377 48 86 alt. eric.alverus@onepartnergroup.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

OnePartnerGroup Jönköping AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
http://www.onepartnergroup.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga
Sundsvall
Transport & Logistik
Företagslogga
Härjedalen
Industri & Anläggning
Företagslogga