Framtida uppdrag inom Supply Chain

Framtida uppdrag inom Supply Chain

Vill du vara med och optimera material-och informationsflödet från jord till bord? Då har du hittat helt rätt! För framtida uppdrag i Jönköpingsområdet söker vi nu en schysst och framåtlutad lagspelare som är på jakt efter nya utmaningar inom området för Supply Chain. Din kompetens kommer behövas hos våra företag i regionen framöver - Välkommen med din ansökan! 

Om tjänsten 
Vi ser ett behov av framtida arbetstillfällen inom området för Supply Chain. Denna annonsen hänvisar därför inte till en specifik tjänst i dagsläget, men riktar sig till dig som är redo för nya utmaningar framöver. 

Vem är du? 
Vi söker dig som har akademisk eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot exempelvis spedition, inköp, planering eller logistik. Även dig som har införskaffat värdefull kunskap och erfarenhet inom Supply Chain i arbetslivet. Vidare har du goda datorkunskaper och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. 

Ansökningsförfarande 
Du ansöker via OnePartnerGroups hemsida eller annan jobbsite genom att bifoga CV och personligt brev. 

Arbeta som konsult - Bli en del av oss!  
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Nyfiken på att veta mer? 
Kontakta oss gärna om du har frågor om tjänsten eller hur processen ser ut framåt. Vi som arbetar med detta uppdrag är Emilia Carlsson och Eric Alvérus. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se