Hoppa till innehåll
Ansök nu
Just nu letar vi efter en konsult till vårat team som direkt kan gå ut till kund på ett uppdrag som Onsite technical support.  I rollen som technical onsite support kommer du hantera företagets utrustning, så som datorer, skannrar och skrivare. Både på deras fabrik i Jönköping, men också supportera ytterliggare en fabrik.


Arbetet kommer innehålla bland annat:
På eget initiativ och utförande utföra IT-support på plats i fabrikerna. Konfigurera fabriksutrustning såsom skanners, skrivare, datorer etc. Initiera, driva och utföra rotorsaksanalyser av problem inom tillverkning. Aktivt bidra till utvecklingen av IT-support inom tillverkning hos våran kund.

Din profil:
Du har tidigare erfarenhet inom underhåll av datoranläggningar, och har tidigare arbetat med att hantera nätverk och nätverkskomponenter, både kablad och trådlös. Du trivs i att arbeta i ett projektteam, med allt det innebär, exempelvis planera aktiviteter samt sätta och hålla tidsramar.

Du ska ha viss kunskap och kompetens inom klienthantering, Active Directory, Office365 och Windows Server.

Det är meriterande med  kunskaper i att hantera lösningar med OT [kommunikation med enheter, diagnostik] samt grundläggande kunskaper om kommunikation med maskiner - kommunikation med PLC och andra enheter. 
Körkort är ett krav.


Uppdragstyp: Konsultuppdrag
Uppdragslängd: till och med 2024-12-31
Startdatum:  2023-10-01 eller enligt överenskommelse. 


Vad erbjuder vi dig...
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos det aktuella företaget. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Sista ansökningsdag är den 8e Oktober men vi kommer träffa upp kandidater löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eric Alvérus på telefonnummer 072 377 48 86 alt. eric.alverus@onepartnergroup.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare