Hoppa till innehåll
Ömangruppen logotyp

VS-tekniker till Ömangruppen i Jönköping

Mitt namn är Magnus och jag arbetar som servicechef på Ömangruppen i Jönköping. Jag söker nu en erfaren VS-tekniker som vill vara med på Ömangruppens nya satsning inom VS segmentet till vår verksamhet i Jönköping. Med mig som chef kan du förvänta dig ett coachande och inkluderande ledarskap. - Magnus Wilterhag, Servicechef

Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker inom VS kommer du att ingå i ett team av energitekniker som idag arbetar med värme, ventilation och kyla. Som VS-tekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som VS-tekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • arbeta med service och underhåll inom VS
  • genomföra felsökningar
  • utföra mindre injusteringar
  • medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
  • uppföljning och återrapportering
  • skapa goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Jönköping

Förmåner och fördelar: Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har god teknisk kunskap och arbetslivserfarenhet inom VS-branschen.

Meriterande om du har en utbildning inom el/styr eller VS-teknik. Alt. injustering värmesystem.

B-körkort är ett krav.

För att trivas hos oss: För att lyckas i rollen som VS-tekniker är du en ansvarstagande och serviceinriktad person. Du är uppmärksam för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som VS-tekniker driver och planerar du till stor del ditt eget arbete vilket kräver att du är målmedveten, strukturerad och självgående.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar; "personliga, nytänkande och professionella" och vårt gemensamma löfte "Vi gör vad vi säger och håller vad vi lovar".

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta servicetekniker Magnus Wilterhag på 036-330 05 65.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-04-09.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson
Magnus Wilterhag
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 30-tal orter i södra Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare