Junior HR-generalist till Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner

Junior HR-generalist till Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner

Vi i moderbolaget PropTech söker en Junior HR-generalist som vill vara med och supporta våra bolag Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner med bästa service inom HR. Tjänsten är ett vikariat på 11 månader och perfekt för dig som vill få bred erfarenhet inom HR och som trivs i en varierande vardag med stort eget ansvar.

Arbetsbeskrivning: Som HR-generalist kommer du att arbeta i en varierande roll med fokus på rekrytering och personalarbete. Du kommer att stötta våra chefer i rekryteringsprocesser med främst annonsering, urval och telefonintervjuer. Du kommer att ha ett huvudansvar för all administration som rör personal så som avtalshantering, intyg, personalregister, kompetensdatabas, on/offboarding mm. Du kommer att ge HR-support till våra ca 300 medarbetare och chefer i tre bolag, både kollektivanställda och tjänstemän. Rollen innebär mycket kontakt med både chefer och medarbetare i organisationen samt kandidater vid våra rekryteringsprocesser.

Du kommer att arbeta i vårt moderbolag PropTech och ge support till våra dotterbolag Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Rekryteringsarbete
  • On/offboarding
  • Administrera personalregister & kompetensdatabas
  • Enklare HR-support till medarbetare och chefer
  • Ansvara för internutbildningar och utbildningskatalog
  • Medverka och driva andra HR aktiviteter och projekt
  • Ständigt arbeta för att utveckla och förbättra våra HR-processer och system tillsammans med övriga kollegor inom HR
Du kommer att tillhöra vår supportfunktion i koncernen och arbeta i ett team med effektiva och servicefokuserade kollegor. Du kommer att arbeta nära två kollegor inom HR/lön i ditt dagliga arbete.

Arbetets omfattning: Heltid. Kontorstider. Tjänsten är ett föräldravikariat med start i mars 2023 till feb 2024. Tjänsten är placerad i Jönköping. Resor till lokalkontor i södra Sverige kan förekomma och du behöver därför ha B-körkort.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med trygghet så som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi tror att du kanske nyligen har avslutat en högskoleutbildning inom HR eller har motsvarande teoretiska kunskaper inom HR från tidigare erfarenheter. Du har tidigare erfarenhet av rekryteringsarbete och grundläggande kunskaper i personaladministration.

Du har kunskap i arbetsrätt och kan tolka och läsa kollektivavtal. Det är meriterande om du även har arbetat mot något av våra kollektivavtal Teknikavtalet, I-avtalet, F-avtalet.

Du känner dig bekväm inom Officepaketet och har lätt för att lära dig nya system. Du kommer att arbeta främst Visma lön, Workbuster och Sharepoint.

Personliga egenskaper: Då det är en tjänst med flera ansvarsområden tror vi att för att lyckas i rollen är du en person som uppskattar ett högt tempo och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du trivs i en roll där du ges möjlighet att arbeta självständigt och ta stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du inte är rädd för att be om hjälp när du behöver. För oss är det viktigt att du är prestigelös och har en teamkänsla där du är van vid att man hjälps åt. För oss är inte det viktigaste att du har flera års erfarenhet utan att du har viljan att lära, ett stort engagemang och förmågan att ge riktigt bra service.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar; "personliga, nytänkande och professionella" och vårt gemensamma löfte "Vi gör vad vi säger och håller vad vi lovar".

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Rebecca Rizzo, 036-330 05 61. Urval sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-02-05.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Rizzo
Telefon 036-330 05 61
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 30-tal orter i södra Sverige.