Installationschef till Ömangruppen i Jönköping

Installationschef till Ömangruppen i Jönköping

Mitt namn är Richard och jag arbetar som verksamhetschef på Ömangruppen i Jönköping. Jag söker nu en installationschef som brinner för försäljning och som vill hjälpa våra kunder med energibesparingsprojekt. Denna tjänst passar dig som har tidigare chefserfarenhet inom ventilationsbranschen. Med mig som chef kan du förvänta dig ett coachande och involverande ledarskap med stort förtroende och ansvar. - Richard Liv, Verksamhetschef

Arbetsbeskrivning: Som installationschef på Ömangruppen ansvarar du för försäljning och leder personal. Du ska även kunna arbeta med att ta fram anbud och kalkyler. Du ansvarar tillsammans med teamet för att det finns god kontakt med kunder och underentreprenörer samt att projekt planeras och drivs framåt. Till din hjälp finns en projektledare samt installationsledare på plats. Rollen innebär stor frihet under ansvar men ställer också höga krav på att kunna arbeta självständigt samt att vara den som kan få projektet att gå i rätt riktning och kvalitét. Du ansvarar för att vi följer Ömangruppens rutiner och säkerhetsställer att vi erhåller de bästa tänkbara resultatet till våra kunder.

I rollen kan det även ingå att:
  • Kunna utreda och föreslå energibesparande och kostnadseffektiva lösningar
  • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning
  • Arbeta med konstruktion och tekniska lösningar
  • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
  • Driva installationsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar
  • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med leverantörer
  • Skapa projektkalkyler
Hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.

Du kommer att rapportera till verksamhetschef.

Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från vårt kontor i Jönköping.

Förmåner och fördelar: Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har yrkeserfarenhet i en ledande befattning inom ventilationsbranschen. Du har kunskaper inom ventilation, kyla, värme eller styr & regler. Det är meriterande men inget skallkrav om du har kunskaper om energideklarationer samt har utbildningar eller certifieringar inom områden som energi, OVK, projektledning ventilation/rör, kyla eller styr/regler.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas hos oss: Som person har du ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter och en stark passion för att motivera och engagera dina medarbetare. Du trivs med att vara länken mellan tekniken och affären med helhetsansvar. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, förmågan att skapa goda relationer och lönsamma affärer. Du triggas av problemlösning och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser att du har ett naturligt eget driv och stark vilja att lyckas i allt du gör, samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Richard Liv på telefonnummer 036-344 052.

Sista ansökningsdag 2023-04-09.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 30-tal orter i södra Sverige.