Sommarvikarie till barn och ungdomsboende

Sommarvikarie till barn och ungdomsboende

Nu söker vi på Texavägen sommarvikarier!

Kul att du hittade hit!
Vi tror att du tycker om att möta människor och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig kanske du vill jobba med oss?

Vad gör vi?
Hos oss på Texavägen får du möta personer som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn och ungdomar o med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, pysslar, åker på utflykter, promenerar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...
 • Introduktion
 • Förmånsportal med rabatter
 • Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
 • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Du får även...
 • Genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
 • Möjlighet att visa vem du är. Ofta är extrajobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
 • En arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på ditt CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
Om Texavägen

Texavägens LSS-boende finns i Taberg, Jönköping och vänder sig till barn och ungdomar som har en diagnos inom autismspektrum och/eller intellektuell funktionsnedsättning.

Målet är att ge ungdomarna stödet de behöver för att bli allt mer självständig och förberedd för livet som vuxen. För att kunna ge ungdomarna rätt stöd och ordna passande aktiviteter, tar vi reda på inte bara deras behov och vilka starka sidor de har. Vi arbetar med en pedagogik som bygger på att vi skapar en tydlig miljö omkring våra ungdomar och att vi har ett lugnt och tryggt bemötande.

Din erfarenhet och kunskap
Vi vill att du som söker till oss:
 • Lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
 • Är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
 • Trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
 • Har B-körkort
Vi ser gärna att du är utbildad inom omsorg/har en pågående utbildning och har arbetat några år inom omsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 2023-06-01
Sista ansökningsdag: 2023-04-30
Har du frågor? Kontakta gärna: filip.gustafsson@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se