Hoppa till innehåll
Nybergs Bil AB logotyp

SÄLJARE - Nybergs Bil AB

Ansök nu
Vill du vara en del av förändringen?

Är du redo att driva omställningen från fossildrivna bilar till eldrivna?

Här är din chans att göra en verklig påverkan och samtidigt utveckla din karriär som säljare!

Som säljare av eldrivna person- och transportbilar av BYD och MAXUS spelar du en avgörande roll i att introducera våra kunder till framtidens fordonslösningar. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Proaktivt söka och identifiera potentiella kunder och affärsmöjligheter. Detta gör du genom telefonkontakt och med digitala och fysiska möten.
  • Bygga och underhålla starka kundrelationer genom att hålla en hög servicenivå och god kommunikationsförmåga.
  • Förstå kundernas behov och utarbeta skräddarsydda lösningar med fokus på eldrivna transportbilar.
  • Driva hela försäljningsprocessen, från prospektering och demonstration till förhandling och leverans.
  • Delta i evenemang, mässor och presentationer för att öka medvetenheten om våra produkter och tjänster.
Vem är du?

Du har erfarenhet från försäljning och förstår hur säljprocessen går till. Du är därför väldigt bekväm med att ta kontakt med kund och att möta dem i olika rum. Du strävar efter framgång, du är hungrig på resultat och känner att varje ny affär är början på en långsiktig kundrelation. Din förmåga att kommunicera och ta kontakt med människor är din starkaste tillgång. Du förstår deras behov och önskemål och ser varje interaktion som en möjlighet att överträffa förväntningar. Du vet att teknik är för att förenkla och förbättra. Men det spelar ingen roll om du inte har den tekniska bakgrunden- din passion och övertygelse är det som räknas. Har du dessutom erfarenhet från bilbranschen så ser vi det som en stor fördel, dock inte avgörande. Vi söker dig som har ett engagemang och ett driv!

Är du redo att ta framtidens transporter till en ny nivå? Skicka in din ansökan idag och var med och forma morgondagens transporter.

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön med möjlighet till provision

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägning

I denna rekrytering samarbetar Nybergs Bil AB med FSK People. Ansvarig rekryterare är Nanci Kasto Johnsson. Vid frågor är du välkommen att ringa på 073- 679 64 90. Vi hanterar ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nybergs bil är ett ledande företag i bilbranschen som just nu fokuserar på att driva omställningen till en grönare och mer hållbar framtid. Vi representerar bland annat varumärkena BYD och MAXUS, som är pionjärer inom eldrivna fordon. Genom att kombinera högteknologiskt kunnande med en stark miljömedvetenhet strävar vi efter att skapa en positiv påverkan på både samhället och miljön.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare