Hoppa till innehåll

Hisstekniker hos Nordisk Hiss AB

Nordisk Hiss AB etablerades 1993 och arbetar med nyinstallation, modernisering samt service och reparation av hissar. Vi är idag ca 70 anställda i Småland, Östergötland, Västmanland och Sörmland. Sedan 2014 ingår Nordisk Hiss AB i Motumkoncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet.

Nordisk Hiss söker hisstekniker

Vi söker två hisstekniker med placering i Jönköping avseende modernisering och service av hissar. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och i din roll som hisstekniker skapar du mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Vem är du?

Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt. Vi tror att du är en problemlösare som gillar både teknik och att skruva.

Kvalifikationer
  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på mekanik, fordon med el kunskap eller likvärdig utbildning.
  • Ha några års erfarenhet av arbete från service och underhåll, mekanik eller felsökning.
  • Innehar minst B körkort
  • Mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet av modernisering/service av
hissar.

Om bolaget

Nordisk Hiss erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Tjänsten innefattar arbete i Jönköping med angränsande kommuner.

Nordisk Hiss AB har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Nordisk Hiss stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vår vision är att alltid ha kunden i centrum och ständigt utveckla bolaget och den egna personalen.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom både Nordisk Hiss och Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Regionschef Daniel Blomkvist, 010-210 34 75, daniel.blomkvist@nordiskhiss.se

I tjänsten tillämpar vi provanställning som efter 4 månader går över i fast anställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster
Nordisk Hiss AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nordisk Hiss är en del av Motumkoncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 400 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor.
https://nordiskhiss.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Jönköping stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga