Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

TECHNICAL SALES MANAGER TILL RESINEX

Publiceringsdatum
03 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nuVill du arbeta för Nordens ledande plastdistributör? Resinex söker nu en Technical Sales Manager, som genom sin tekniska kunskap och starka kundrelationer kommer att bidra till företagets fortsatta tillväxt i Norden.DIN VARDAG

Som Technical Sales Manager kommer du att arbeta med försäljning och teknisk rådgivning framförallt med konstruktionsplaster, men även med andra råmaterial.

Du rapporterar till Resinex nordiska VD och får ansvar för att utveckla nya och befintliga affärer. Du driver självständigt kundprojekt från första kontakt till avtalsförhandling.

Resinex samarbetar med marknadsledande och välkända producenter och du kommer också få ansvar för ett antal material eller materialgrupper i Norden och därmed säkerställa att leverantörernas mål och strategi genomförs lokalt.

I rollen ingår ett övergripande tekniskt ansvar, där du i samarbete med kollegor i Europa, stöttar den nordiska säljorganisationen i tekniska frågor.

Som Technical Sales Manager kommer du att:

* Genomföra kundbesök och bygga relationer med existerande och nya potentiella kunder

* Säkerställa att överenskomna försäljningsmål uppnås

* Rapportera projekt och försäljningsvolymer till leverantörer

* Löpande uppdatera projekt och priser i företagets CRM och affärssystem

* Segmentering av kunder och marknadsanalysVEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och teknisk kunskap inom konstruktionsplaster. Har du även erfarenhet från processer, såsom formsprutning, är det ett plus.

Då du kommer arbeta med kunder bl a fordonsindustri och medicinteknisk bransch, är det en fördel om du har relevant erfarenhet från dessa områden.

Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att bygga långsiktiga relationer. I kombination med ditt sinne för affärer krävs också struktur och proaktivitet för att kunna planera ditt arbete.

Du trivs med att arbeta i en internationell miljö och i ett företag med många kontaktytor internt och externt.
VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Swanstein på
marie-louise.swanstein@nexergroup.com eller mobil 073-523 57 90

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.


OM RESINEX

Resinex är den ledande distributören av plast och elastomerer i Europa och Turkiet, med ett brett nätverk av säljkontor och lokala lager över hela Europa, inklusive Turkiet samt centrallager i Belgien. Resinex ingår i Ravago gruppen som under 2022 sålde 6 800 000 ton av plast, gummi och kemikalier världen över. Ravago är ledande när det kommer till återvunna material.

Läs mer om Resinex härNexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.
https://nexerrecruit.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Södertälje
Data & IT
Företagslogga
Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Nässjö
Försäljning
Företagslogga
Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga