Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker handläggare!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi söker handläggare till statlig verksamhet i Jönköping.
Uppfyller du kompetenskraven och tycker att arbetsuppgifterna verkar intressanta, sök redan idag!

Tjänstebeskrivning
Du kommer hjälpa privata djurhållare och verksamhetsutövare med svar på frågor om vad som gäller för att förflytta djur till landet, från alla länder i världen. Du kommer även ha daglig kontakt med andra myndigheter som t.ex. Tullverket och Länsstyrelserna.

I arbetsuppgifterna ingår det att utarbeta förslag och beslutsunderlag samt planera och följa upp ärenden. Du kommer även utreda, granska och handlägga ärenden samt fatta beslut i enklare typer av ärenden. Vanligt förekommande i dina arbetsuppgifter är även att avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut samt att analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt. Tjänsten innebär även att arbeta utredande och/eller i samordnande karaktär och ställer krav på att kunna genomföra och följa upp aktiviteter.

Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer
Kompetenskrav:
* Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område och minst sex (6) månaders
arbetslivserfarenhet från liknande arbete
* Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
* Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
* Viktigt är även att du ska ha betydande erfarenhet av handläggning av ärenden och frågor avseende införsel av djur och avelsmaterial till Sverige från andra länder.
* Kompetensområdet ska kompletteras med goda kunskaper i befintliga handläggningssystem, såsom Public 360 och/eller Djuhr.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


Liknande Jobb

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 mars 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.