Hoppa till innehåll
Om jobbet
Momec har en lång tradition av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar för både lägenheter och marina miljöer. Vi är en mindre organisation med tydliga ambitioner om tillväxt och kan därför erbjuda dig en tjänst i en miljö där du har stora möjligheter att utveckla och påverka ditt arbete. Tjänsten är på heltid/dagtid och med fast lön.

Din huvuduppgift blir att skapa kundanpassade ritningar som underlag för tillverkning i vår egen verkstad. Arbetet sker i dialog med såväl konstruktionsteamet som med kunden. Du kommer att, med eget eller delat ansvar, driva kundprojekt tillsammans med våra säljare för att utveckla och förbättra befintliga och framtida produkter.
Konstruktionsarbetet sker i huvudsak i CAD-programmet Solid Works.

Vi söker dig som...
* har relevant gymnasie- / högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

*har goda kunskaper inom CAD-system, gärna i Solidworks
* är en lagspelare som värdesätter ordning och reda.

* behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Har du erfarenhet av praktiskt verkstadsarbete är det meriterande men inget krav.

Kontakt och Ansökan
Låter jobbet intressant? Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan snarast till owe.isacsson@momecplat.se Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person. Har du frågor, slå en signal till Owe Isacsson 0734 42 55 90 eller Marcus Lennartsson 0734 42 55 88
Mer info
Kontaktperson
Owe Isacsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 okt. 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Momec har mer än 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar. VI levererar väder- och brandtäta skjutdörrar, såväl som ljudisolerade hyttdörrar till varv, rederier och offshoreföretag över hela världen. Därutöver tillverkar vi specialdesignade, klassade säkerhetsdörrar till byggföretag och bostadsrättsföreningar i Norden. Momec finns i Bottnaryd mellan Jönköping och Ulricehamn precis utmed R40, där vi idag är 13 anställda.

Vi är en del av Weland Gruppen, en familjeägd industrikoncern med ca 1300 medarbetare och en omsättning på ca 3.5 MD. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en expansiv och flexibel miljö i en atmosfär där där individer ges möjlighet att växa genom utbyte av erfarenheter och kunskap. Internrekrytering är en viktig del inom koncernen, där många i ledande befattning har börjat på verkstadsgolvet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare