Hoppa till innehåll
Om jobbet
Momec har en lång och gedigen tradition av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar för både lägenheter och marina miljöer. Vi är idag en mindre organisation med ambitioner om tillväxt och kan därför erbjuda dig en tjänst i en miljö där du har stora möjligheter att utveckla och påverka ditt arbete.

Ditt huvudansvar kommer att vara kantpressning av detaljer i tunnplåt, där du tar fram specialanpassade produkter i mindre serier. Samtidigt tror vi att du ser positivt på att ta dig an andra uppgifter när det behövs. Det kan innebära alltifrån att du jobbar med konstruktion eller sida vid sida med dina kollegor med t ex lackering, limning, eller montering. Arbetet är på heltid/dagtid och med fast lön.

Vi söker dig som...
  • Har praktisk erfarenhet av kantpressning, verkstadsteknisk utbildning är ett plus.
  • Har kunskaper i att läsa ritningar. Eftersom ritningarna är utformade på svenska, är det viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
  • Har ett tekniskt intresse, är nyfiken och gärna tar dig an utmaningar.
  • Är en lagspelare som värdesätter ordning och reda.
  • Har du truckkörkort A+B är det meriterande.
Kontakt och Ansökan
Låter jobbet intressant? Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan snarast till owe.isacsson@momec.se Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar
Mer info
Kontaktperson
Owe Isacsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Momec har mer än 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar. VI levererar väder- och brandtäta skjutdörrar, såväl som ljudisolerade hyttdörrar till varv, rederier och offshoreföretag över hela världen. Därutöver tillverkar vi specialdesignade, klassade säkerhetsdörrar till byggföretag och bostadsrättsföreningar i Norden. Momec finns iBottnaryd mellan Jönköping och Ulricehamn precis utmed R40, där vi idag är 13 anställda.

Vi är en del av Weland Gruppen, en familjeägd industrikoncern med ca 1300 medarbetare och en omsättning på ca 3.5 MD. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en expansiv och flexibel miljö i en atmosfär där där individer ges möjlighet att växa genom utbyte av erfarenheter och kunskap.
Internrekrytering är en viktig del inom koncernen, där många i ledande befattning har börjat på verkstadsgolvet.
,

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare