Hoppa till innehåll

Account Manager / Säljare
Jönköping

Trivs du i en roll där du får arbeta självständigt och träffa mycket kunder? Är du tekniskt kunnig och har ett stort driv? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos Mek & Maskin Markvårdsmaskiner kommer du ha ett helhetsansvar från avtal och leverans till eftermarknad. Mek & Maskin ingår i Kärcher-koncernen med en stabil ägare i grunden där man har ett nära samarbete med Kärcher. Du kommer arbeta med en bred portfölj av proffsprodukter för vård och underhåll av mark och grönytor där Kärcher och Husqvarna är de största varumärkena.

Som säljare hos oss ansvarar du för befintlig kundstock och bearbetar aktivt nya kunder inom offentlig- och privat sektor i Jönköping med omnejd upp till Linköping. Att kunden är i centrum är en självklarhet och du trivs med att erbjuda dina kunder en service utöver det vanliga.

I dina arbetsuppgifter ingår det att identifiera affärsmöjligheter, ta fram tekniska lösningar, demonstrera produkter samt utarbeta kundanpassade affärsförslag. Du kommer ansvara för upphandlingar i ditt försäljningsområde och skriva avtal. Du arbetar nära dina kunder och ser till att de är nöjda.

Vad har David Staf, servicekoordinator / administratör, att säga om hur det är att jobba på Mek & Maskin Markvårdsmaskiner? 

"Det är ett gott gäng med bra kollegor, man hjälper varandra på anläggningarna vilket jag ser som något positivt.

Vi söker nu en person som kommer in med god energi och ett gott driv. En person som vill komma in i gruppen här på anläggningen i Jönköping."

Läs mer om vad David och hans kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/mek-maskin-markvardsmaskiner

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse i maskiner och som tycker det är roligt att lära sig nya produkter. Du har en ödmjuk framtoning, agerar prestigelöst mot våra kunder och tillhandahåller hög service genom att skapa en WOW-upplevelse.

Som säljare hos Mek & Maskin förmedlar du kunskapen om våra produkter på ett professionellt sätt. Vidare ser vi att du är en lagspelare som tycker om försäljning och att arbeta mot tydliga mål. Du är en relationsbyggare som förstår värdet av att ha en hög närvaro ute hos dina kunder.

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet från maskinbranschen eller närliggande bransch
  • Van vid komplex lösningsförsäljning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Fördelaktigt om du har BE- eller lastbilskörkort

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och utveckla ett väl etablerat bolag med några av marknadens vassaste produkter inom verksamhetsområdet, bl. a. Kärcher, Husqvarna, Gianni Ferrari, Yanmar och Centro. Du blir en viktig del i vår spännande tillväxtresa och transformation av branschen där tjänsteförsäljning, serviceavtal och kundfokus är viktiga komponenter. Hos oss får du stor frihet under eget ansvar och vara med och skapa en vinnarkultur där vi firar våra segrar.

Tjänsten inkluderar förmånspaket bestående av fast månadslön med möjlighet till bonus, ITP tjänstepension, förmånsbil, friskvård, m.m.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Robin Ring, tel. 036-3363461, och Kim Storm, tel. 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mek & Maskin Markvårdsmaskiner har över 35 års erfarenhet av att saluföra och serva markvårdsmaskiner. Vår affärsidé är att erbjuda maskiner av hög kvalitet och en mycket god verkstadsservice. Våra kunder ska finna oss pålitliga och snabba med att uppfylla deras behov Kunderna finns främst inom offentlig verksamhet, entreprenadföretag, fastighetsförvaltning och kyrkor. Under våren 2020 förvärvades bolaget av Kärcher och ingår numera i den familjeägda världsledande globala koncernen som en spjutspets i Sverige inom redskapsbärare och sopmaskiner. Företaget har försäljningsverksamhet i hela landet med två fullserviceanläggningar i Jönköping och Vimmerby och direktförsäljning i Stockholm och Göteborg. Totalt är vi ca 20 anställda och omsätter runt 100 miljoner kronor årligen. Företaget har utvecklats under åren från att från början varit en ren serviceverkstad till att vara totalleverantör av maskiner, tillbehör, reservdelar och service.

Mek & Maskin Markvårdsmaskiner logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Värnamo
Försäljning
Företagslogga
Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga