Teknisk säljare till industrin

Teknisk säljare till industrin

Vi på Mared IndustryTech söker nu en teknisk säljare som kan komplettera vårt befintliga säljteam. Är du en positiv person med säljerfarenhet av tekniska lösningar till industrin? Här finns ett varierande och utvecklande arbete inom ett spännande område med potential.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som säljare blir din uppgift att sälja maskiner från vårt sortiment till kunder inom den träbearbetande industrin. Du jobbar med uppsökande försäljning där du reser flera dagar i veckan för att träffa dina kunder.

Som säljare ansvarar du för hela säljprocessen, från leads till avslut och genomförande. I detta ingår att ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster samt presentera nyheter och lösningar från våra leverantörer.

Våra kunder finns i huvudsak i södra Sverige och är verksamma inom den träbearbetande industrin som tillverkare av kök och badrum, butiksinredning, möbler, fönster och dörrar.

Har du profilen vi söker?
Som person är du positiv och har förmåga att själv ta initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är bra på att kommunicera och har lätt för att knyta kontakter och skapa förtroende för dig själv och för företaget du representerar.

Den vi söker bör se sig själv som en lagspelare och som någon som kan bidra till ett positivt arbetsklimat.

För att lyckas i rollen behöver du
  • Relevant teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • Ha ett par års erfarenhet som säljare, gärna mot industrin
  • Vara beredd att resa flera dagar i veckan
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, CRM (meriterande Pyramid)
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Utmärkt kommunikativ förmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • B-körkort
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Utvärdering av ansökningar sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakta Per Huzell, COO, på telefon 036-38 78 51 om du har några frågor om tjänsten.

Mared IndustryTech är ett bolag inom koncernen som fokuserar på maskiner till träindustrin. Vi har flera välrenommerade och ledande agenturer som vi säljer på den svenska marknaden. Inom gruppen finns också bolag som vi samarbetar med när det gäller automation och andra komplexa lösningar till kunder där vi kan leverera "Turn-key"-lösningar på kompletta produktionslinjer och anläggningar till kunderna.

Om Mared Group
Mared-koncernen har levererat lösningar, produkter och tjänster till svenskt näringsliv sedan 1967. Det började med maskiner till trä- och pelletsindustrin men verksamheten har breddats fortlöpande. Vi levererar allt ifrån komponenter och maskiner till kompletta systemlösningar med tillhörande expertis, kompetens, logistik och service - till industri, återvinningsbranschen och fastigheter. Vi är idag ett 50-tal anställda och har en omsättning på ca 180 miljoner SEK.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mared Group är en familjeägd koncern med bas i Huskvarna men har även verksamhet i Tidaholm. Resan startade på 60-talet och idag är vi fem affärsdrivandebolag och ett servicebolag där funktioner som HR, ekonomi, lager etc ingår. Vi är idag ett 50-tal anställda och har en omsättning på ca 180 miljoner SEK.