Hoppa till innehåll
Lindströms Bil AB logotyp

Lindströms Bil i Jönköping söker en Servicetekniker

Ansök nu
Vi är på jakt efter ytterligare en servicetekniker som vill ansluta sig till vårt kompetenta serviceteam i Jönköping. Hos oss på Lindströms Bil kommer du få arbeta med ett av bilbranschen främsta varumärken, Toyota/Lexus, och vår världsledande hybridteknik.

Om jobbet

Som medarbetare hos oss är du en del av ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en serviceverkstad såsom service, reparationer och montering av tillbehör.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor för att utveckla avdelningen till den främsta serviceverkstaden i Jönköping och det självklara valet för verkstadskunden.

Om dig

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för bilar och teknik. Du har fordonsteknisk utbildning i grunden alternativt har du flera års dokumenterad yrkeserfarenhet som fordonstekniker. Har du även kompetens inom diagnostik och felsökning är det mycket meriterande.

För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyotavärlden kallas "Kaizen" - ständig förbättring - och du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav.

För mer information om tjänsten kontakta Verkstadschef Jens Brorsson, 036-440 16 24, eller Servicemarknadschef Jörgen Tegebäck, 036-440 16 21.

Urval sker löpande.

Vi erbjuder dig
  • En familjär arbetsplats med tydlig företagskultur - Lindströms Bil är ett familjeföretag och vi värnar om att behålla den familjära känslan.
  • Trygghet - Bilbranschen befinner sig i ständig förändring och med Toyota och Lexus som varumärken ger det oss en stark position och trygg framtid.
  • Utveckling - Genom Toyota & Lexus genomför vi löpande kompetenshöjande utbildningar som utvecklar oss både personligt och professionellt.
  • Friskvårdsbidrag - Att du ska må bra är en självklarhet för oss, därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag.
  • Din egna förmånsportal - Som anställd hos oss får du tillgång till ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner och därigenom skapar du ditt alldeles egna förmånspaket utifrån vad som är viktigt för just dig.
  • Försäkringar och pension - Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
  • Pensionsrådgivning - Att vara anställd hos oss ska vara en investering för framtiden. Alla våra anställda har möjlighet till personlig pensionsrådgivning.
  • Ett förmånligt bilägande - Som anställd erbjuder vi dig förmåner som innebär ett enkelt och prisvärt bilägande.
Mer info
Kontaktperson
Jens Brorsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare