Hoppa till innehåll
Tänk om du kunde bli vår nya serviceledare i Jönköping?

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker nu en serviceledare med placering i Jönköping. Har du ett genuint intresse för människor, och teknik? Då kanske du är den vi söker.

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en väldigt positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som serviceledare kommer du leda, utveckla och inspirera dina servicetekniker på fält i Jönköpingsområdet.

Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den kontinuerligt överträffar kundens förväntningar. Du verkar tydligt för att arbetet bedrivs och utvecklas i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget.

Du strukturerar, följer upp och säkerställer att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad.

Du rapporterar till den regionala servicechefen.


Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasial teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande. Du har minst 3-5 års erfarenhet med goda resultat av att självständigt bedriva operativ arbetsledning.

Det är meriterande om du har vana att leda personal på distans.

Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga och IT vana. Meriterande är om du har arbetat med ekonomisk uppföljning, har lätt att sätta dig in i nyckeltal och har arbetat i affärssystemet SAP.

B-körkort är ett krav och du behärskar engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med din organisation.

Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Tomas Fagermo 070-221 17 45.

I tjänsten ingår tjänstebil då det förekommer regelbundna resor, främst inom regionen.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 14 december 2023. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Linde Material Handling logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (16 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga