Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Har du bred industrikompetens och söker ett jobb som service- eller underhållstekniker? Se hit!

Har du erfarenhet av mekanisk service i yrken som servicetekniker, verktygsmakare eller fixturtillverkare? Söker du efter nya utmaningar och är intresserad av ett arbete där ingen dag är den andra lik? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som servicetekniker där du har en väldigt bred allround roll. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att skruva på verktyg, byta cylindrar, bygga ställage, svetsa ihop fixturer, reparera maskiner och mycket mer. Rollen kräver ett stort eget driv och ett tekniskt intresse, där man får sätta sig in i och arbeta med olika saker varje dag. Ingen dag kommer att vara den andra lik.

Arbetet kommer inledningsvis att var förlagt till dagtid, men möjligheter till skiftarbete kan med stor sannolikhet komma att förekomma.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet av arbete med mekanisk service, fixturtillverkning eller vertygsmakeri
  • Kunskaper inom svets
  • Kunskaper inom fräsning/CNC.
  • Kunskaper i hydraulik/pneumatik
  • Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Har du även kunskaper i PLC-programmering och CAD-ritning är detta starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig är självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. Du har inga problem med att driva ditt eget arbete och söka nya moment att lösa. Vidare är du också stresstålig och har erfarenhet av arbete mot tydligt angivna tidsramar.

Om anställningen
  • Placeringsort: Jönköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid alt. skift
  • Tillträde: enligt överenskommelse
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi en serviceteknikerför arbete hos en av våra kunder i Jönköping. Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos oss har du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Du kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter att snabbt gå över i anställning direkt till kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare