Är du operatör och söker ett nytt spännande jobb? Se hit!

Är du operatör och söker ett nytt spännande jobb? Se hit!

Är du driven, arbetsvillig och nyfiken på teknik? Har du erfarenhet av industrin och vill komma till en ny arbetsplats där du får möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor i produktion? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som operatör i verksamhetens produktion, där du tillsammans med dina kollegor jobbar med att hålla igång verksamhetens maskiner så att produktionen kan rulla på som planerat! Arbetet är förlagt till dagtid men kommer av att övergå till 2-skift efter årsskiftet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
 • Övervaka maskin
 • Hantera eventuella larm
 • Göra korrigeringar i system
 • Dokumentera uppgifter digital
 • Göra stickprovskontroller/kontrollera kvalitet på produkterna
 • Hålla rent och snyggt på ditt område
 • Vara med och bidra med idéer för att förbättra arbetet i produktionen.
Låter det spännande?

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
 • Körkort och tillgång till bil
 • Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift
 • Intresse för industri eller teknik
Har du en teknisk utbildning och truckkort är detta starkt meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill arbeta inom industrin, har stor nyfikenhet och vilja att lära mer. Du är van vid och trivs med att ta eget ansvar, du är säkerhetsmedveten, ordningsam och ser vikten av att sätta kvalitet i första rummet. Vidare är du också en lagspelare med hög arbetsmoral som strävar efter att tillsammans med gruppen leverera förväntat resultat och nå uppsatta mål.

Om anställningen
 • Placeringsort: Jönköping
 • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid och 2-skift
 • Tillträde: omgående
 • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi flera operatörer till en av våra kunder i Jönköping! Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli övertagen av kund.