Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Erfarna lackerare sökes för arbete i Jönköping

Publiceringsdatum
09 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av arbete med lackering och trivs med arbete inom tillverkningsproduktion? Då ska du söka dig till oss på Lernia Bemanning!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som lackerare i en lackeringsverkstad där din främsta uppgifter innefattas av manuell lackering av företagets produkter, kvalitetskontrollera, samt packa produkter. Arbetet ställer krav på att hålla ett bra tempo och samtidig stor noggrannhet.

Lackeringen kommer vara din huvudsakliga uppgift, men det kan också bli aktuellt att vara behjälplig med andra uppgifter i produktionen.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet inom industrilackering.
  • Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta i team men samtidigt kan ta egna initiativ. Du har en god kommunikativ och social förmåga och du kan enkelt till dig instruktioner och direktiv. Du är även flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag där arbete vid lackeringsavdelning varit en del av ditt arbete och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat.

Om anställningen
  • Placeringsort: Jönköping, Tenhult
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi lackeringspersonal för arbete hos en av våra kunder i Jönköping! Som bemanningskonsult blir du anställd av oss på Lernia, men arbetar ute hos någon av våra kunder. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter inför framtiden. Lernia är ett bemanningsföretag som arbetar med långsiktighet och heltidsanställningar.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Eskilstuna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Gnosjö
Industri & Anläggning
Företagslogga