Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Automatpressoperatör sökes till metallindustri i Jönköpingsområdet!

Ansök nu
Har du erfarenhet av arbete med automatpress? Söker du ett nytt arbete där du får nyttja din erfarenhet och även bygga på med mer kunskap? Då ska du söka dig till oss på Lernia!

Om tjänsten
Du kommer i första hand arbeta som verkstadsarbetare som en del i produktionsledet. Här kommer du ansvara för att köra och ställa automatpressar, som kräver att du håller ett högt tempo och når arbetsdagens mål. Du kommer att ingå i ett produktionsteam där du är en viktig del av det dagliga arbetet kring förebyggande underhåll av maskiner. Du kommer också vara behjälplig med andra uppgifter vanligt förekommande inom industrin vilket ställer krav på flexibilitet.

Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet samt att du har en vilja att utvecklas med företaget. Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är också otroligt viktigt!

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Tidigare arbetslivserfarenhet i tillverkningsrpoduktion vid automatpress
  • Ritningsläsning
  • Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Om du har en industriteknisk utbildning är detta starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Du är även flexibel och öppen för att prova på olika vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Om anställningen
  • Placeringsort: Skillingaryd
  • Start: omgående
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Anställningsform: visstid med chans till övergång i anställnings hos kundföretaget.
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlös
Mer info
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi en Automatpressoperatör för uppdrag hos en av våra kunder i Skillingaryd. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli övertagen i anställning av kund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare