Hoppa till innehåll
Klings Åkeri Aktiebolag logotyp

Chaufför sökes

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Peter Kling
Email
Vi på klings Åkeri utökar verksamheten och söker nu mer personal. Vi ser väldigt positivt på beläggningsgraden framöver. För att uppfylla våra kunders önskemål kommer vi att utöka med en kran o lastväxlarbil.
Vi är också i behov av extrachaufförer som främst kommer jobba kvällstid
(16.30-20.00) och helger. Även extra plog/saltbilschaufförer kan behövas.

Arbetsuppgifter:

Till heltidstjänsten söker vi en kranbilschaufför som även kan hantera lastväxlare. Körningen utförs uteslutande i Jönköpings området.
Krankörningen utförs mestadels med gripskopa. Arbetstiderna blir varierande och kommer garanterat vara mer än 40 tim/veckan. Denna körning rullar igång tidigt i vår. Denna chaufför ska vara:

Ordningsam

Ansvarsfull

Arbetsvillig

Flexibel

Inneha god kranvana

Inneha YKB, APV CE-körkort kranförarbevis

Extrapersonalen vi söker kommer till största del köra lastväxlare med släp och plog/saltbil och ska inneha YKB APV och CE-körkort

Ansökan mailas till klingsakeri@telia.com.
Märk mailet med jobbsökande som rubrik

Liknande Jobb

Klings Åkeri Aktiebolag logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 februari 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Klings Åkeri är ett företag som främst utför transporter inom entreprenad. Fordonsflottan består av kranbilar, tippbilar och lastväxlarfordon. Företaget utgår från Taberg o Jönköping. Klingsåkeri är delägare i Transab och medlem i Sveriges Åkeriföretag. Företaget använder sig av kollektivavtal och är medlen i Biltrafikens Arbetsgivareförbund.