Lagersäljare till K-Bygg i Jönköping

Lagersäljare till K-Bygg i Jönköping

Nu söker vi dig som vill bli vår nya Lagersäljare/Lagermedarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som börjar med 6 månaders provanställning.
På K-Bygg är det full fart och högt i tak! Vi älskar försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten.

På ett lite större plan är vi på K-Bygg just nu inne i ett väldigt spännande skede med företaget och varumärket. Som helägt dotterbolag till internationella handelskoncernen Kesko - med verksamhet i Norden och Baltikum - har vi alla möjligheter att bli nummer ett för hemmafixare och proffs inom bygg och renovering.

Varför K-Bygg?
Hos K-Bygg fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.


Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är att hantera och sälja våra produkter i lagermiljö och brädgård. Som en av våra säljare hanterar du bl a byggmaterial, plockar ihop kundordrar samt lastar och lossar varor - alltid med en hög servicenivå och positiv inställning. Självklart ger du högklassig support och service till våra kunder och hjälper dem på allra bästa sätt.

Din profil
Du har gymnasieutbildning och viss datorvana. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. B-körkort (manuell växellåda) är ett krav. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av lager och försäljning, gärna inom bygghandel. Kunskap kring byggmaterial är mycket meriterande, liksom truckkort. Som person är du ordningsam, ansvarstagande, initiativrik, lyhörd, noggrann, kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra.

Tillträde/startdag är så snart som möjligt.

Ansökan Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten? Hör av dig till vår platschef Malin Sigurdh, malin.sigurdh@k-byggurbans.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.k-rauta.se
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telenät och vatten- och avlopp. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen.
Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi 1700 medarbetare och vi fortsätter att växa.
Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen K-Group som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. K-Group har 45 000 anställda med verksamhet i 8 länder.
Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare.