Konstruktör/projektledare JÖNKÖPINGSSKYLTFABRIK

Konstruktör/projektledare JÖNKÖPINGSSKYLTFABRIK

Kvalifikationer (Konstruktör/projektledare)

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att konstruera nya skyltlösningar/produkter och underhålla befintliga samt skapa projektunika förslag i samråd med försäljningsavdelningen. Du kommer att fungera som tekniskt sakkunnig inom verksamheten

Vem är du?

Du har relevant teknisk utbildning och är van att konstruera och utveckla. Du är allmänt tekniskt kunnig och intresserad. Har du dessutom erfarenhet av metallkonstruktion är det ett plus.

Du är en lagspelare och tar ansvar för att uppgiften blir utförd i tid och med kvalitet. Du är hjälpsam och tillför gruppen en positiv attityd och bidrar gärna med din kunskap till andra. Som person är du prestigelös, engagerad i ditt arbete och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Din IT-vana är god och du behöver god kunskap och erfarenhet av 3D-ritprogram, helst Inventor (Autodesk).

Stämmer ovan in på dig, kan vi erbjuda en arbetsplats där du garanterat både kommer att utvecklas och inspireras.

Eftersom vi på Jönköpings Skyltfabrik vill verka för en jämnare könsfördelning så ser vi mer än gärna att tjejer söker!

Vi erbjuder dig en heltidstjänst. Arbetstider måndag – torsdag 06.30 – 16.00 samt fredagar 06.30 – 12.45.
Mer info
Kontaktperson Andreas Jonsson
Telefon 0708-960118
Email Mejla Andreas Jonsson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jonkopingsskyltfabrik.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt företag

Välkommen till Jönköpings Skyltfabrik – vi är skylttillverkaren som erbjuder en service utöver det vanliga. All vår kompetens och hantverk är samlad under samma tak med egen produktionsfabrik i Jönköping.

Med kundens behov i fokus är vi nytänkande i vår produktion och skapar alltid innovativa och smarta lösningar. Vår styrka är vår erfarenhet och vår unika kunskap om skylttillverkning. Vi sätter en ära i att vara engagerade, att erbjuda en service utöver det vanliga samt att aldrig göra avkall på kvalitet.

Många skylttillverkare erbjuder skyltar men få kan erbjuda en svensktillverkad och genomtänkt helhetslösning. Vi på Jönköpings Skyltfabrik erbjuder våra kunder en helhetslösning, från idé till monterat på plats.

Urval sker löpande och är du intresserad av tjänsten, sök då redan idag, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jonsson andreas@jonkopingsskyltfabrik.se Alt. 0708-960 118