Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Supply chain - demand planner

Arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi en Demand Planning Specialist att tillhöra deras Supply Chain-team! I det här uppdraget kommer du ha följande ansvarsområden:
 • Ansvara för att generera prognoser om efterfrågan
 • Säkerställa korrekt rapportering och övervaka KPI:er
 • Tillämpa statistiska prognoser och extrapolationer baserade på historiska försäljningsdatamönster och trender
 • Ha nära samarbete och kommunikation med intressenter som säljare, planerare och produktledning för att förstå marknader, trender och annan relevant information för att skapa en korrekt prognos om efterfrågan
 • Söka extern kunskap från sälj-, produktlednings-, ekonomi- och leveransplanerare för att hela tiden ha en 24-månaders rullande prognos
 • Rapportera och analysera data för att förbereda affärsbeslut
 • Leda tvärfunktionella möten
 • Driva kontinuerliga processförbättringar
Kvalifikationer
 • Du har relevant utbildning
 • Du har tidigare arbetserfarenhet av Supply Chain, och gärna arbetat övervägande med efterfrågan/demand
 • Du har mycket goda kunskaper i Excel och PowerBI
 • Du behärskar engelska och svenska flytande, både i tal och skrift
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Logility eller annat avancerat behovsplaneringssystem
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Demand Planning Specialist bör du vara analytisk, strukturerad, organiserad och noggrann. Att vara serviceminded och flexibel är naturligt för dig samt att visa förmåga att hantera flera uppgifter och prioriteringar samtidigt i en arbetsmiljö med högt tempo. Du har en dokumenterad erfarenhet av att vara målinriktad, stärkt, vara van att ta initiativ och vara ambitiös för att leverera hög kvalitet i tid. Du kommer att arbeta huvudsakligen individuellt men vara en del av ett team som stöttar varandra för att nå gemensamma mål. I arbetet ingår även att skapa långsiktiga relationer och samarbete med internationella kollegor inom koncernen.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 3-apr-2023 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 31-dec-2023 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund med placering i Huskvarna / Jönköping. Det är tillåtet att arbeta på distans. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: Logistik, Inköp, Demand, Efterfrågan, Planerare, Planering, Jobb, Arbete, Work, Huskvarna, Jönköping, Jkpg
Mer info
Kontaktperson
My Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett svenskt multinationellt företag som tillverkar maskindrivna utomhusprodukter. De har en stark passion för innovation och miljöomsorg.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare