Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

För vår kund i Jönköpingsområdet söker vi nu en Projektledare! I denna roll kommer du att vara involverad i ett projekt med syfte att etablera en 3:e plats för produktion av robotgräsklippare. Du kommer vara en del av ett tvärfunktionellt team, och kommer vara rösten för Sourcing i Project Management Teamet. Vidare kommer du att hantera interna kundrelationer och samordna med Commodity Management/SQA/Project Management /FoU/Externa leverantörer vid val, bedömning och godkännande av leverantörer. Det är viktigt att allt sker i enlighet med projektkrav, mål, tidsplaner och annan projektinformation.

Kvalifikationer
  • Du har tidigare erfarenhet som projektledare
  • Du har tidigare kommersiell erfarenhet och är van att driva förhandlingar
  • Du har goda kunskaper i Excel
  • Du är flytande i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
Personliga egenskaper

Som person är du öppen och driven och du trivs med att ha mycket kontakt, både internt och externt. Du är således en kommunikativ person som har lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 22-maj-2023 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 31-dec-2023, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund med placering i Huskvarna/Jönköping. Distansarbete är möjligt till 50%. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
My Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett svenskt multinationellt företag som tillverkar maskindrivna utomhusprodukter. De har en stark passion för innovation och miljöomsorg.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare