Hoppa till innehåll
JMS Vattenrening AB logotyp

Säljare / franchisetagare till JMS Vattenrening

Bygg upp ett eget sälj och servicekontor i en efterfrågad och växande bransch.

Bli vår lokala vattenreningsexpert i Jönköping.

Som säljare och franchisetagare till JMS Vattenrening marknadsför och säljer du vattenreningssystem till i huvudsak enskilda hushåll, fritidshus och lantbruk med egen vattentäkt.

Tidigare erfarenhet av vattenrening är inte nödvändigt. Däremot behöver du ett mindre eget kapital för att starta ditt egna aktiebolag. Du behöver även har erfarenhet av försäljning och vara serviceinriktad som person. Har du tidigare arbetat som chef och anställt personal är det en stor tillgång.

JMS Vattenrening erbjuder ett beprövat system med utbildning, löpande support och stöd för att göra det möjligt för lämpliga sökande att framgångsrikt gå in i den lukrativa och efterfrågade vattenreningsbranschen.

Lämna din intresseanmälan idag eller läs mer om rollen som säljare/franchisetagare på vår hemsida

www.jms-vattenrening.se/bli-franchisetagare

Ansökningar görs via hemsidan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Vid frågor, ring Johan Ideström, 0733-584601.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JMS Vattenrening marknadsför och säljer vattenreningssystem till i huvudsak enskilda hushåll, fritidshus och lantbruk med egen vattentäkt. JMS Vattenrening startade 1994 och är idag marknadsledande i sitt segment på den Nordiska marknaden. Sortimentet är ett av de mest omfattande med mycket hög kvalité, och enkel och effektiv service. Kunderna erbjuds rådgivning och kompletta installationer med efterföljande service. JMS Vattenrening finns för närvarande representerade på ett 20-tal orter med huvudkontor i Örebro.

Just nu söker vi drivna och affärsinriktade säljare/franchisetagare till Jönköping.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare