Hoppa till innehåll

Company description:


VÅRT FÖRETAG

JELD-WEN (NYSE:JELD) grundades 1960 och är idag en av världens största tillverkare av dörrar och fönster, med över 22 000 medarbetare som arbetar i 24 länder över hela världen. JELD-WEN har huvudkontor i Charlotte, North Carolina. Vi designar, producerar och distribuerar ett brett utbud av inner- och ytterdörrar, trä-, vinyl- och aluminiumfönster och tillhörande produkter för användning vid nybyggnation, renovering och ombyggnation av bostadshus och andra fastigheter. Job description:


Teamansvarig Materialplanerare

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter.

Här erbjuds du en stimulerade och variationsrik vardag i en roll som Teamansvarig Materialplanerare, där du får vara en del av bolagets framtidssatsning.

Om tjänsten

Denna ansvarsfulla och förbättringsorienterade roll innebär att arbeta fokuserat med att optimera och säkerställa materialflödet, så att inga störningar uppstår i produktionen eller till kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:•Avrop/beställning av material och färdiga produkter från olika leverantörer.
•Uppföljning och säkerställande av optimalt materialflöde.
•Vidta åtgärder vid avvikelser, hantera eventuella materialstörningar mot produktion eller kund.
•Aktivt delta i golvplaneringsgruppen som ansvarar för att styra produktionen.
•Driva arbetet med standardiserat arbetssätt.
•Huvudansvar för förbättringsarbete i teamet, avseende t.ex. rutiner gällande beställningar och inventeringar.
•Utveckla interna och externa relationer med leverantörerna.

För detta krävs en god förmåga att planera och strukturera upp vardagen. Till din hjälp har du mångårig samlad erfarenhet hos dina 4 närmsta kollegor. Rollen innefattar flertalet svenska och internationella kontaktytor, därav efterfrågas förutom goda språkkunskaper även egenskaper som kommunikativ anpassning och tydlighet.

Välkommen med din ansökan!

#LI-JL1

 Required profile:


Du har god teknisk förståelse och har en förmåga att visualisera lösningar - samt en känsla för hur man förmedlar informationen på ett tydligt sätt. Du engagerar dig gärna i förbättringsarbete samt vidareutvecklar uppföljningsprocesser för att säkerställa en hög kvalitet. Vidare är du en god administratör som är mån om att dokumentera ditt arbete. Din analytiska sida kommer till rätta vid analys av orsak och åtgärd - och du är sedan tidigare förtrogen med att göra sammanställningar, diagram och nivåtabeller i Excel.

Du rapporterar till Logistikchef. Heltidstjänst på dagtid med placeringsort Forserum.

Bakgrund och personlighet

Du har tidigare vana av en liknande roll och vill ta nästa steg i karriären. Praktisk erfarenhet väger tyngre än akademiska meriter då målet är att du ska kunna implementera dina kunskaper i en ny kontext. Det är dock en fördel om du har en eftergymnasial utbildning, exempelvis en YH- eller högskoleutbildning.

För rollen krävs flytande svenska och engelska i tal och skrift samt även körkort B.  Din datavana är god och du har tidigare arbetat i affärssystem och Excel. Det är starkt meriterande om du har förvärvat kunskaper om att leda lyckosamma förändringsprojekt kring effektivitet och förbättringsåtgärder. Har du erfarenhet från trä- eller metallindustrin är det mycket meriterande.

Som person är du stabil och trygg i dig själv. Du vågar prioritera och är inte rädd för att skifta perspektiv. Andra ord som beskriver dig är proaktiv och kvalitetsmedveten, en person med en öppen och flexibel inställning. Tjänsten passar dig som är affärsmässig, handlingskraftig och noggrann. Du har ett uthålligt och strukturerat förhållningssätt som driver verksamhetsutvecklande förändringar. Du uppskattar variationen med att arbeta både självständigt och i team. Som teamledare har du förmåga att inspirera, skapa gemenskap och få med dig dina medarbetare mot nya mål.

Ser gärna att du har erfarenheter av inköpsarbete, så som förhandlingar och skriva avtal med leverantörer etc

Kontakt och ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta Anders Svensson 0705-199676

Urval sker löpande.What we offer:


VÅRT FÖRETAG

JELD-WEN (NYSE:JELD) grundades 1960 och är idag en av världens största tillverkare av dörrar och fönster, med över 22 000 medarbetare som arbetar i 24 länder över hela världen. JELD-WEN har huvudkontor i Charlotte, North Carolina. Vi designar, producerar och distribuerar ett brett utbud av inner- och ytterdörrar, trä-, vinyl- och aluminiumfönster och tillhörande produkter för användning vid nybyggnation, renovering och ombyggnation av bostadshus och andra fastigheter. 


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


VÅRT FÖRETAG

JELD-WEN (NYSE:JELD) grundades 1960 och är idag en av världens största tillverkare av dörrar och fönster, med över 22 000 medarbetare som arbetar i 24 länder över hela världen. JELD-WEN har huvudkontor i Charlotte, North Carolina. Vi designar, producerar och distribuerar ett brett utbud av inner- och ytterdörrar, trä-, vinyl- och aluminiumfönster och tillhörande produkter för användning vid nybyggnation, renovering och ombyggnation av bostadshus och andra fastigheter. 


Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare