Hoppa till innehåll
Jefferson Wells logotyp

Kvalitets- & miljöansvarig till Flintab, inom Dacke Industri

Ansök nu
Vi är ett företag som ständigt strävar efter högsta standard när det gäller kvalitet, miljö och informationssäkerhet. Nu söker vi dig, en passionerad och driven Kvalitets - & miljöansvarig som brinner för att säkerställa att våra system och processer överensstämmer med standarder som ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 17025, ISO 17020 och 27001. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av en organisation dedikerad till förbättring och utveckling, så är detta din möjlighet att göra skillnad.

Din roll

Som Kvalitets- och miljöansvarig kommer du att ha en bred roll i företaget och arbeta aktivt med strategi, mål och handlingsplaner för kvalitet, miljö och informationssäkerhet. Du driver utvecklingen av våra verksamhetssystem och stödjer andra processägare och chefer.
Verksamhetssystemet är nästan helt färdigbyggt och ett stort arbete med nya processer påbörjades under 2022, nu ligger fokuset på ständiga förbättringar.

Du ingår i ledningsgruppen och ansvarar för att rapportera ledningssystemets resultat, systemförbättringar, genomföra riskanalyser och upprätta KMA-relaterade dokument. Ditt arbete inkluderar också att hålla dig uppdaterad och analysera de krav och förväntningar som omvärlden har inom områdena KMA och informationssäkerhet.

För Flintab är hållbarhetsarbetet mycket viktigt och utgör en betydande del av vårt erbjudande till våra kunder. Din uppgift kommer att vara att säkerställa att detta arbete följs noggrant och transparent. Du kommer att fungera som den sammanhållande länken vid både interna och externa revisioner samt vid Swedacs bedömningar. För närvarande arbetar två personer i Flintabs laboratorium, och på en tidsram av 1-2 år är avsikten du ska lära dig deras kvalitetsstyrningar och inkludera detta ansvar i din befattning. Rollen innebär inget personalansvar.

Placering är på huvudkontoret i Jönköping, du rapporterar direkt till VD som är placerad i Jönköping och ingår i Flintabs ledningsgrupp. Vi använder Jeeves som affärssystem.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll jobbar du troligtvis idag som Kvalitets- & miljöansvarig i en industriell miljö med en närhet till IT-avdelningen. Alternativt i en liknande roll med ett brett kvalitetskunnande och stor erfarenhet av att arbeta med olika ISO-standarder.

Du har ett starkt strategiskt tänkande och förmåga att utveckla effektiva planer och mål, samt god analytisk förmåga och vana av riskhantering. Du har en central roll med många olika kontakter både internt och externt, så vi ser gärna en utmärkt kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga med en kundorienterad inställning. Du bör hantera både svenska och engelska på hög nivå.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och har vad som krävs för att bli en del av vårt dedikerade team, så ser vi fram emot din ansökan. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och arbeta tillsammans för att upprätthålla och förbättra våra höga standarder inom kvalitet, miljö och informationssäkerhet.

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/2ad060f9-2410-4d92-9fb7-9690f22e0198.jpg">

Vad kan Flintab erbjuda dig och vilka är vi?
Flintab är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av bra samarbete mellan olika avdelningar. Flintab kännetecknas av en stark teamkänsla, kvalité och långsiktighet.

I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och du kommer trivashos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.

Flintab i Jönköping med 75 anställda är ett expansivt och lönsamt företag. Mycket arbete genomförs i projektform där våra lösningar innehåller både produkter inom hårdvara, mjukvara och även eftermarknadstjänster. Flintab växer mycket som systemleverantör och vår egenutvecklade mjukvara, Viktoria2, har ett stort fokus.
Flintab fick nya ägare under hösten 2022 som kommer att växla upp och satsa ännu mer. Dacke Industri har förvärvat 100 % av aktierna i Flintab AB.

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och Flintabs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells rekryteringskonsult Thomas Andersson på telefon: 070-276 9953. Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Kontaktperson
En del av ManpowerGroup
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare