Hoppa till innehåll
HV71 logotyp

Kommersiell chef - hv71

Ansök nu
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda den kommersiella avdelningen på HV71?

Vi söker en passionerad och affärsdriven Kommersiell chef som vill ta oss till ett "SM-guld" i starka och hållbara kundrelationer och vinnande partnerskap!

Som Kommersiell chef på HV71 har du en nyckelroll i att utveckla den kommersiella delen av vår verksamhet. Rollen innebär att du leder och utvecklar vår kommersiella avdelning som består av ett team på 5 personer. Du får ett övergripande ansvar att vi når vår målsättning för partneravtal, biljettförsäljning och värdeskapande kundaktiviteter.

Du ingår i ledningsgruppen på HV71. I rollen har du även ett viktigt ansvar för CSR och hållbarhet tillsammans med en projektledare. Du samordnar även försäljningen av arenan tillsammans med Arenachefen samt försäljningen med Arenaservicechefen för att se till att vi har en helhetsupplevelse i toppklass.

Detta är inget vanligt jobb på många sätt, men vi vill framhålla att det blir lite av en livsstil med kvällar och helger och säsongspåverkan. Samtidigt kan vi på HV71 erbjuda en pulserande verksamhet som är full av energi och positiva samarbeten. För rätt person är detta ett drömjobb!

Vem är du?

Vi söker en engagerad person med starkt affärssinne och förmåga att leda och motivera team. Du har erfarenhet av att leda, att sälja och att utveckla en kommersiell verksamhet. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och bygger starka relationer genom din positiva personlighet. Vi praktiserar lagspel och det är en självklarhet även för dig!

För att lyckas i rollen ser vi att du har en bakgrund med några års erfarenhet i en kommersiell roll med budget- och ledaransvar.

Om du har en passion för idrott och försäljning ska du inte tveka att söka! Vi ser fram emot att höra från dig!

I denna rekryteringen samarbeta HV71 med FSK People. Ansvariga rekryterare är Nanci Kasto Johnsson och Johan Sandahl. Ansök på www.fskpeople.se
Mer info
Kontaktperson
Johan Sandahl
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare