Hoppa till innehåll
HSB logotyp

Elektriker till Jönköping

Ansök nu
Som elektriker hos oss är du en del i vårt team på bygg och installation tillsammans med övriga elektriker, snickare och VVS-montörer. Utöver ditt närmaste team är du en del av hela HSB Göta som med ett brett utbud av tjänster omfattas av många olika yrkeskategorier och kollegor. Tillsammans levererar vi service av hög kvalitet till våra kunder.
Är du utbildad elektriker med erfarenhet från branschen? Välkommen att bli en del av oss!

Om rollen
Som elektriker utför du för yrkets samtliga förekommande arbetsuppgifter. Du har kontakt med våra kunder, mottar felanmälningar och registrerar utfört arbete. Du blir en del av en arbetsgrupp som arbetar i våra egna och våra kunders fastigheter.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad elektriker, minst 3:e årsmontör.
Som person är du målmedveten och har ett stort intresse för El-yrket. Du brinner för service och att skapa en bra kundupplevelse. Du är strukturerad och självgående i ditt arbete och trivs i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer vara en del av ett team med olika yrkesgrupper bestående av El, VVS och Bygg är det viktigt att du gillar att samarbeta med andra. För att bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en levande värdegrund som vår arbetsmiljö präglas av. HSB är en organisation med bred kompetens och där det finns goda förutsättningar till personlig utveckling. Möjligheterna finns hos oss på HSB!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Placeringsort Jönköping.
Tillträder enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 maj.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För frågor angående tjänsten kontakta Ingo Kreuzer, arbetsledare, 010-442 37 13.
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johanna Holm, HR-partner, 010- 442 37 88. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

HSB är Sveriges ledande boendeaktör, som ägs och styrs av 677 000 medlemmar. Vi strävar efter att förbättra boendet för våra nuvarande och framtida medlemmar genom att bygga nya bostads- och hyresrätter, utveckla och förvalta befintliga boenden och erbjuda bosparande som öppnar dörrar till att hitta ett eget hem.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare